MSPA EXOTIC 6 PERS BOBLEBAD SPABAD BADESTAMP

10 995 kr
MSPA LUXURY EXOTIC 6 PERS - NORGES MEST SOLGTE BOBLEBAD

Luxury Exotic er et helårs spabad som har en ekstra ekslusiv fasade med luksuriøs “krododille-skinn” og guldfargede detaljer. Luxury Exotic har en fin balanse mellom klassisk og moderne utseende.

Mspa Luxury Exotic er et portabelt familie SPA for seks personer. Kryp ned i et varmt bobblende bad. SPA’et blåser opp seg selv og er lett å installere. Både varmeelement, ozongenrator, tre-trinnspumpe ,rensefunksjon og LCD touchpanel er integrert og inkludert i prisen.

Luxury Exotic Premium Mspa er et portabelt spabad med plass for opptil 6 personer og kan brukes året rundt, og ned til -30 grader! Nyt boblende stunder sammen med familie eller gode venner. Badet blåser seg opp selv og du installerer det enkelt på egenhånd. Fungerer utmerket som hyggelig underholdning på hagefesten eller som en herlig avslapning etter en lang dag.

Portabelt spabad uten fast installasjon!
Luxury Exotic er selvoppblåsende og monteres raskt på 10 minutter. Siden det ikke krever noe fast installasjon, kan spabadet enkelt flyttes når man ønsker. For eksempel ta det med på hytta eller campingen om man har det hjemme i hverdagen.

Komfort
Badet har 135 stk jetstråler og 3-trinns boblefunksjon på et LCD-display som gjør at alle innstillinger kan gjøres enkelt fra boblebadet. Den medfølgende varmeren sprer en svært behagelig temperatur på 42 grader.

Klarere vann med ozonrengjøreren
Med den innebygde ozonrengjøreren kan du minske bruken av vannkjemi med opptil 60%. Vannet rengjøres effektivt og dessuten blir vannet klarere i spabadet.

Tilleggsvalg
Utstyr gjerne ditt nye spabad med både hyggelige og praktiske tilbehør du finner i nettbutikken under kategorien -> tilbehør.

Alt dette er inkludert!
– Varmer 1500W (høyeffektiv)
– Vannrensing inkl. 2 filter
– Ozonrengjører
– Luftkompressor 800W
– Beskyttelsestrekk
– Låsbart isolasjonslokk
– Isolasjonsbunn
– Installasjons-DVD
Tilstand Ny

Generell info

www.mspa.no er en døgnåpen nettbutikk driftet av Mspa AS som er hovedkontoret til Mspa i Norge - ekslusiv forhandler av Mspa i Norge.
Du kan trygt og enkelt bestille dine ønskede originale Mspa produkter. Leveringstid 1-3 dager.

Mrk: Det finnes useriøse aktører i bransjen som gir seg ut for å være Mspa forhandler og som hevder de selger originale nye Mspa produkter. Det er kun i nettbutikken www.mspa.no du kan bestille originale 2018 produkter.

Edvard Griegs Vei 1, 1410 Kolbotn

Annonseinformasjon

FINN-kode 93423434
Sist endret 12. des 2019 18:44

Rapporter annonse