Renovo tepperens og teppeimpregnering

Til salgs
260 kr
Gamle møkkete og falmete tepper er ikke bare trist å se på, men ødelegger inntrykket og senker markedsverdien på en ellers fin bil. Et rent og skinnende gulvteppeteppe gir derimot et pluss i margen og øker verdien på bilen.
Rensing av teppe kan gi en generell oppgradering av interiøret og til denne jobben er Renovo's Carpet Ultra Proofer det perfekte produkt.
Renovo`s nye og unike produkt ikke bare renser, men også beskytter delene med et antibakteriemiddel. Det er effektivt mot bakterier og inneholder også et UV beskyttende middel. Produktet er vannbasert.
Renovo Carpet Ultra Proofer er lett å påføre, og den gir gode resultater.
Tilstand Ny

Generell info

Huseby Autodeler (etablert 1995) selger deler til klassiske bilmodeller. Forstillingsdeler, støtdempere, tenningsdeler, elektrodeler, bremsedeler, filter og annet utstyr for å holde din klassiker på veien. Følg med på våre hjemmesider eller besøk vår nettbutikk for et komplett utvalg.
Alfa Romeo, Audi, Autobianchi, BMW, British Leyland, Citroen, Datsun, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Lancia, Maserati, Matra, Mazda, Mercedes Benz, MG, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rootes, Saab, Skoda, Simca, Talbot, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo.

Mye på lager og mye kan skaffes.

Olav Ingstadsvei 7b, 1351 Rud

Annonseinformasjon

FINN-kode 92958107
Sist endret 1. okt. 2018 09:40

Rapporter annonse