Avfukter Arida Pro S8 / S12 - for fast montasje i kjeller, båt, garasje

Til salgs
8 190 kr
Avfukter for fast montasje i kjeller, båt, bobil, garasje. Tørkerotor/sorpsjon. Blåser fukten ut av bygningen som fuktig luft. Intet flytende vann.

Arida Pro finnes i to versjoner, en som fjerner 8 liter pr døgn og en som fjerner 12 liter pr døgn. (Til sammenligning fjerner Meaco DD8L 8 liter pr døgn, med noenlunde samme tørkekonsept.)

Arida Pro S8 er en luftavfukter som:

* fjerner 8 liter vann pr døgn
* blåser fuktigheten ut som fuktig luft (ikke flytende vann)
* kan brukes i alle temperaturer, også i frost
* har innebygget hygrostat for å kontrollere fuktigheten
* har mulighet for ekstern hygrostat i tillegg
* er veldig stillegående
* er enkel å montere

Veldig stillegående
Arida Pro S8 og S12 er veldig stillegående. Den eneste lyden kommer fra viften som sirkulerer luften, og er tilsvarende den lyd man har i et varmeapparat. S8 er mer stillegående enn S12. Det er enkelt å slå av maskinen om man ønsker det helt stille om natten.

Veldig kompakte mål
Arida Pro S8 er veldig liten og kan få plass nesten hvor som helst. S8 bygger kun 200 mm x 200 mm x 200 mm. Dette er kanskje den minste 8 liters avfukteren på markedet? S12 er noe lengre.

Luftfilteret er lett tilgjengelig
Støvfilteret sitter i en metallramme i forbindelse med lufttilførselen. Denne kan enkelt tas av med to klips og uten bruk av verktøy. Luftfilteret kan enkelt renses og byttes. Et rent filter forlenger levetiden og øker ytelsen.

Enkel montering
Arida Pro S8 har fire føtter. Disse kan svinges til siden og har hull som gjør at du han skru den fast. Ved fast montasje i båt anbefaler vi å sikre maskinen ytterligere, for eksempel med spennbånd eller patentbånd. Da er man tryggere når båten er i bevegelse. Avfukteren kan også monteres opp/ned i taket om du ønsker det. Vekten er kun 5 kg. S8 blåser luften direkte ut i rommet der den står. Ønsker du å plassere avfukteren skult inne i et skap, inne i en benk eller i et stuerom, så bør du vurdere S12.

Innebygget hygrostat
Det er viktig å tørke luften, men det skal heller ikke bli for tørt. Arida Pro S8 har derfor en innebygget hygrostat som kan betjenes fra utsiden av avfukteren. Du stiller enkelt inn hvor tørt du vil ha det, og avfukteren slår seg av og på i forhold til dette, akkurat slik en panelovn slår seg av og på i forhold til temperaturen. Du kan også bestemme om viften skal stoppe når det er tørt nok, eller om du vil at den skal fortsette å gå for å opprettholde luftsirkulasjonen, men uten å tørke luften dersom det ikke er nødvendig.

Mulighet for ekstern hygrostat
I tillegg til den innebygde hygrostaten kan du også kople til en ekstern hygrostat. Dette er praktisk dersom du ønsker å måle luftfuktigheten et annet sted i båten enn der avfukteren trekker sin luft fra. Avfukteren er forberedt for dette, så du kan enkelt kople til en ekstern hygrostat den dagen du ønsker det. Dette kan også bestilles med avfukteren.

Du kan kople til luftslange
Arida Pro S8 er utstyrt med en metallkanal med flens slik at du kan kople på en 125 mm luftslange. Avfukteren trekker da luften fra et annet sted enn der den står. Tørrluften blåses ut der avfukteren står. Du kan kjøpe slangesett som reduserer diameteren fra 125 til 90 mm, slik at det passer med standarder i båt.

Arida Pro S12 har i tillegg en slangestuss på tørrluften, slik at den tørre luften kan blåses tilbake til et annet rom enn der avfukteren står. (Dette er ikke mulig på S8)

Våtluft ut av båten
Den fuktige luften blåses ut av en slangestuss på 41 mm. Her kan du bruke en slange eller et avløpsrør og lede den fuktige luften ut til friluft. Husk at vi anbefaler at det er fall på denne slangen, slik at eventuell kondens renner utover og ikke inn og tilbake til avfukteren. Kjøper du slangesett følger dette med.

Strømforsyning 230 Volt
Arida Pro S8 koples enkelt til 220V / 50 Hz stikkontakt, slik du har på din landstrøm. Avfukteren leveres med plugg, og du trenger ikke elektriker for installasjonen. Avfukteren leveres med 5 meter ledning.

Auto Restart
Hvis det oppstår et avbrudd i strømforsyningen, vil Arida Pro S8 fortsette å virke så snart strømmen er tilbake. Perfekt på steder hvor strømmen kan komme og gå, som for eksempel på bryggeanlegg.

Solid bygget
Arida Pro S8 og S12 er bygget i et solid rustfritt metallkabinett. Betjeningspanelet, tilkoplingspunkter og strømforsyning er godt beskyttet.

Enkel tilgang til viktige deler
Hvis det er en feil med avfukteren er det enkelt for den profesjonelle å reparere avfukteren. Det er rask tilgang til de indre deler som kan vedlikeholdes eller erstattes veldig enkelt. Er du ikke kvalifisert til å jobbe med strøm skal du levere den inn til reparasjon dersom noe skulle gå galt.

Sikker og trygg å bruke
Alt du trenger å komme til har tilgang fra utsiden av avfukteren. Du har aldri behov for å åpne den. Det vil ikke være mulig å få fingrene inn i avfukteren uten bruk av verktøy. Dette er viktig, slik at ikke barn eller andre putter fingrene inn og får elektrisk støt eller blir ødelagt av bevegelige deler. Skal noe repareres kan avfukteren enkelt åpnes med vanlig verktøy, men i den daglige driften kan man ikke komme til farlige deler kun med fingrene. Dette er viktig for din sikkerhet!

HVA ER FORSKJELLEN PÅ ARIDA Pro S8 og S12 ?

Arida S8 og S12 er to avfuktere bygget på samme prinsipp. Det er dog noen forskjeller på dem.

Tørkekapasitet
Arida S8 fjerner 8 liter vann pr døgn, mens Arida S12 fjerner 12 liter. Kapasiteten er derfor 50% høyere på S12 enn på S8. Dette betyr også at S12 vil tørke luften raskere enn S8.

Viftekapasitet
Viften er kraftigere på S12 enn på S8. Dette betyr at S12 lager noe mer lyd enn S8. Det betyr også at man kan ha lengre slanger på S12 enn på S8. Luftgjennomstrømningen blir redusert av langeslanger, og dermed kreves kraftigere vifte. S12 har ca 45% kraftigere vifte enn S8.

Tilkopling av slanger
En vesentlig forskjell på S12 og S8 er muligheten for tilkopling av slanger. S8 kan ikke koples til slange på tørrluften, mens S12 har denne muligheten. S8 blåser den tørre luften tilbake til det rommet der avfukteren står. Ønsker du å kople til en slange for tørrluften, slik at tørrluften blåses tilbake til et annet sted enn det avfukteren står, så må du velge S12.

Maksimale lengder på tilkoplede slanger
Se tabell i bilder for maksimale lengder på luftslanger som tilkoples avfukterene Arida S8 og S12.
Tilstand Ny

Generell info

Vi gir deg Bedre Inneklima!

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 92634416
Sist endret 4. nov. 2018 16:46

Rapporter annonse