INAKTIV

Black Week-pris! Fiskekajakk - Kajakk: Old Town Predator PDL m/pedaldrift, Camo

23 791 kr
BLACK WEEK - EKSTRA GODT TILBUD SOM GJELDER I EN KORT PERIODE!

Nå kjører vi Black Week-priser på dette produktet!
Dette er et spesielt godt tilbud. Det varer kun i en liten tidsbegrenset periode, og vi tar forbehold om at vi kan bli utsolgt.

Dette er den store ”snakkisen”?

Old Town Predator PDL med pedaler har blitt den store ”snakkisen” i alle miljøer som er opptatt av fisking og kajakk. Det er ikke hver dag en slik kajakk med slike kvaliteter som dette blir lansert i markedet.

Det lønner seg alltid å kjøpe kajakk eller kano hos oss!

Vi har Norges største utstilling av fiskekajakker, kanoer og kajakker i vår butikk.
Hvis du vil bestille eller reservere kano:
Send oss en e-post til: firmapost@westsystem.no eller ring oss på tlf: 22 23 35 00

Vi har de beste og billigste tilbudene på gode og funksjonelle kanoer og kajakker.

Les mer på: www.westsystem.no
Billige fraktpriser til hele Norge.

Når kun det beste er godt nok

Når Old Towns ingeniører skulle designe og konstruere Old Town Predator PDL bestemte de seg for at kun det beste var godt nok. De brukte over 3 år på å utvikle denne unike kajakken som er den mest holdbare, pålitelige, raskeste, stillegående og beste pedaldrevne kajakken som noen gang er laget. Her er det ikke spart på noe!
Dette er en noe dyrere fiskekajakk enn mange andre, men hvis du skal ha det aller beste og søker gode opplevelser på vannet, skal du velge Old Town Predator PDL.


Tekniske spesifikasjoner

• Lengde: 4,0 m
• Bredde: 91,4 cm
• Vekt: 53,1 kg
• Antall personer: 1 stk
• Benlengde: 121,9 cm
• Lastekapasitet: ca. 226,8 kg
• Antall seter: 1 stk
• Høyde på sete: 38,1 cm
• Lukeåpning: 41,9 x 26,7 cm
• Materiale: Polyetylen
• Bærehåndtak: Ja


Unik propell gir stor fart

Når man trår pedalene en gang rundt, så går propellen rundt 10,3 ganger. Da sier det seg selv at denne farkosten skyter bra fart selv med moderat ”sykling” med pedalene. Hvis man legger ekstra kraft på pedalene og trår jevnt vil kajakken oppnå en fart på ca 5-5,5 km per time. Dette betyr at du kan bevege deg over store områder og flytte deg raskt og effektivt fra fiskeplass til fiskeplass. Predator PDL er retningsstabil og oppfører seg meget godt i vannet. Når du trår bakover, så bakker kajakken. Dette betyr at du har 100 % kontroll over manøvreringen, selv med fiskestangen i hånden.

Dette er en kajakk for entusiaster, for de som ønsker det aller beste!

Predator PDL Pedal har spesialfunksjoner og egenskaper som tilfredsstiller behovene både hos de aller ivrigste og de mest kresne sportsfiskere og for deg som fisker bare en gang i blant, men som vil ha det aller beste.

Utstyrt med propell og ror

Old Town Predator PDL Pedal ligner mye på den populære Old Town Predator 13 når det gjelder innredning, design og stabilitet, men Predator PDL har i tillegg et integrert ror og et unikt propellsystem. Roret justeres og styres med den ene hånden. Dette gjør denne kajakken til en farkost i særklasse.

Enkel å manøvrere

Det er en stor fordel å kunne drive kajakken både forover og bakover ved hjelp av bena samtidig som du kan ha begge armene frie til å fiske med. Ved hjelp av det smarte propellsystemet er det enkelt å holde båten i rett posisjon, holde farten og kompensere både for vind, strømmer og bølger når du fisker.
Propelldriften er enkelt konstruert, men samtidig meget effektiv og funksjonell. I praksis tråkker du på pedaler som på en sykkel. Pedalene sørger for at propellen går rundt og at dermed kajakken går framover eller bakover (avhengig av hvilken vei du tråkker på pedalene). Hvis du ønsker kan du også padle denne kajakken akkurat som en annen fiskekajakk.
Propellen kan enkelt vippes opp når du ikke ønsker å bruke den eller du skal inn på grunner og områder med lite vann.

Stabilitet

Predatorkajakkene fra Old Town er svært stabile. Årsaken til at man kan stå på ripen på kajakken uten å falle i vannet, er ganske enkel. Kajakken har nemmelig tre skrog, noe som bidrar til at den ikke kantrer og går helt rundt, selv med mye belastning på den ene siden.
Når man går frem og tilbake og beveger seg i kajakken, hviler kajakken mot vannet, på samme måte som med en innebygd pongtong. Dermed kan man faktisk uten problemer stå oppreist og fiske i denne kajakken.
Man kan enkelt slå stolen sammen og flytte den slik at man får god plass til å stå i kajakken å fiske i den når man ønsker dette. Den ruglete overflaten i dørken er sklisikker og gir et trygt feste for føttene.


Behagelig og justerbart sete

Stolen som følger med kajakken er ikke mindre enn en fantastisk god luksusstol.
Dette er et meget allsidig sete som kan heves, senkes og justeres etter behov. Du finner garantert den sittestillingen som passer for deg og som du liker.

Spesialdesignet dekk

En annen viktig egenskap ved disse kajakkene er ”Exo-Ridge” dekket. Dette er konstruert slik at vannet renner gjennom det og deretter ut av kajakken gjennomen enveis dreneringshull. Dermed slipper du å stå i en vanndam mens du kaster.

Beskyttelse for fiskestenger

Det fins også en rekke småfunksjoner, som for eksempel gummihylser som holder tuppen av fiskestangen på plass. Disse horisontale holdere med stangtuppbeskyttelse i baugen er blant annet ideelle for fluestenger.

Åreholdere

Kajakken har integrerte holdere som holder åren på plass i én stilling langs siden av kajakken, ved siden av setet. Dette gjør det ekstra enkelt å plassere padleåren i en trygg posisjon når du er avhengig av å ha begge hendene fri til å fiske med eller lande fisken.

Monteringsplater for ekstrautstyr

Seks monteringsplater i hardplast er strategisk plassert forskjellige steder på kajakken. Disse platene er svært praktiske og beregnet til å feste diverse ekstrautstyr på, for eksempel fiskestangsholdere, kameraholdere etc. Ved å feste nødvendig utstyr til disse platene, slipper man å bore direkte i selve kajakken.


Vanntette oppbevaringsrom og stor lasteplass på akterdekket

Predator-kajakkene er innredet og konstruert på en slik måte at fiskeren får optimal komfort om bord. Alt om bord er gjennomtenkt og nøye testet ut for å gi fiskeren den aller beste opplevelsen når han/hun er ute på vannet.
Predator PDL har et vanntett rom med lukelokk foran i kajakken. Kajakken har dessuten et stort lasterom med strikk bak på akterdekket. Kajakken er utstyrt med dreneringshull og solide bærehåndtak. Kajakken har et stort lasterom med strikk bak setet.
Til tross for tungt campingutstyr, flere fiskestenger etc. fungerer kajakken svært godt både på flatt vann, i strømmer og i stryk. Kajakkens unike form, kjøl og baugens utforming gir en optimal farkost.

Å fiske oppreist

Å fiske stående i denne kajakken er ikke noe problem fordi den er så stabil. Når setet er klappet sammen og flyttet bort, har man god plass til å så og fiske. Selve dekket er støpt i et mønster som kalles ”Exo-Ridge”. Det holder seg ganske tørt og er sklisikkert, uansett om du går barbeint eller bruker støvler eller sandaler.


Passer til alle typer fisking

Old Town har virkelig truffet blink for dem som er ute etter en allsidig fiskekajakk. Den passer både til kyst, innsjøer, tjern og elver. Skroget er utformet slik at den også fungerer optimalt på sjøen langs kysten og den fungerer også ypperlig på grunt vann.

Solid og robust
Båten er laget i polyetylen og er derfor svært solid og robust. Den er slitesterk og tåler mye, og du trenger ikke å være redd for at stein, fjell og annet skal skade den. Old Town Predator PDL tåler det aller meste.

Vi har Skandinavias største utstilling av kanoer, kajakker og fiskekajakker!
Ingen butikk i Skandinavia har en så stor utstilling av fiskekajakker, kanoer, kajakker som det vi har. I vår butikk kan du se alle de fineste produktene som finnes på markedet. Vi har plukket ut de aller beste og mest populære kanoene og kajakkene fra de beste og flinkeste produsentene.
Hos oss kan du se alle modellene med egne øyne, ta på dem, prøvesitte og gjøre deg dine egne vurderinger. Hos oss får du også få masse ekstautstyr.
Kort sagt: Hos West System Norge AS finner du alt på et sted. Vår butikk er over 800m2, og den er stappfull av godbiter som du ikke finner noen andre steder i Norge. Du er velkommen!
Sammen med produsenten Native i USA ligger Old Town og Predator helt på topp når det gjelder å levere de beste og mest funksjonelle fiskekajakkene som kan kjøpes for penger. Du kan se kajakkene utstilt i vår butikk (m/forbehold om utsolgt)

Snakk med våre fagfolk

Vår visjon er alltid å være best og billigst på kano og kajakk. Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange kanoer, kajakker og båter som det vi gjør. Det lønner seg nemmelig alltid å kjøpe kajakk og kano (eller andre båter) hos oss, uansett hvor i Norge du bor.
Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss, enten på telefon eller i vår butikk. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste kanoen for ditt formål.


Billig frakt og transport hjem til deg

Vi sender kajakker, kanoer etc. raskt, billig og trygt til hele landet. Vi har gunstige fraktavtaler og leverer til alle landsdeler hver eneste dag, hele året.
Etter bestilling vil du motta båten etter få dager.
Hvis du vil ordne frakten selv er dette ikke noe problem. Vi tilpasser oss dine ønsker.


FINANSIERING OG BETALINGSUTSETTELSE

Hvis du ønsker det, skaffer vi deg prisgunstig finansiering og rentefri betalingsutsettelse.
Det er billigere enn du tror å utsette betalingen:
Du kan kjøpe en vare i dag, og betale den om 4 eller 6 måneder.

Rentefri betalingsutsettelse i 4 mnd. koster kr. 275,-
Rentefri betalingsutsettelse i 6 mnd. koster kr. 349,-

Vi tilbyr også gunstig delbetaling der du kan nedbetale summen med et fast beløp per måned (f.eks. kr 500,-). Vi kan også tilpasse det beløpet du skal betale per måned i forhold til hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen. Du bestemmer!
Delbetaling er ikke rentefri.


Ta kontakt med oss hvis du skal kjøpe kano eller kajakk.
Hos oss gjør du garantert en 100 % trygg og god handel.

Vi har det største og beste utvalget av fiskekajakker i Norge.
Send oss en e-post i dag, det lønner seg!
Se: www.westsystem.no
Tilstand Ny

Generell info

Vi har en stor utstilling av båter, båtmotorer, kajakker, kanoer, SUP-brett og fiskekajakker i vår butikk på Alnabru i Oslo!
Vi har alt av ekstrautstyr til kajakk, kano, SUP og alle typer båter!
Vi fører over 18.000 produkter i vår nettbutikk!
Vi sender varer til hele Norge, uansett hvor du bor!

SE VÅR NETTBUTIKK
www.westsystem.no

TA KONTAKT MED OSS, DET LØNNER SEG!
firmapost@westsystem.no
Tlf: 22 23 35 00
Følg oss på Facebook og Instagram

Mvh
West System Norge AS

Strømsveien 230, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 91085399
Sist endret 3. des 2019 08:42

Rapporter annonse