Video

INAKTIV

Panasonic LUFT VANN varmepumpe KIT-ADC7GE5 AQUAREA ALL IN ONE 7.0 kW

Til salgs
75 000 kr
Pris inkl. MVA.
Standard montering av varmepumpe (innenhet og utenhet) inntil 6mtr rør: kr 8.500 inkl. mva. I prisen er ikke inkl. rørlegger arbeid og elektriker arbeid. F-Gass sertifisert.

AQUAREA ALL IN ONE luft-vann varmepumper er utstyrt med et innovativt lavenergisystem som gir perfekt innetemperatur og gir hjemmet varmt tappevann selv når det er veldig kaldt ute. En luft-vann varmepumpe varmer opp og kjøler ned hjemmet for best mulig inneklima. Det er også renere, sikrere, billigere og mer miljøvennlig enn gass, olje eller elektrisitet. Utedelen kan enkelt kobles til solcellepaneler og varmer opp husholdningsvann, elementer og gulvvarme. Panasonics luft-vann varmepumper kan også kobles til et eksisterende sentralvarmeanlegg for å redusere installasjonskostnadene. Det er ett av de mest innovative alternativene for oppvarming av hus. Last ned Panasonic katalog for å lese mer om de respektive luft-vann varmepumpene eller kontakt oss her, så hjelper vi deg med å velge riktig varmepumpe til ditt hjem.


Teknisk data:

Innedel: WH-ADC0309G3E5
Utedel: WH-UD07FE5
Garantert drift: -20 C
Vannutførsel: 25-55 C
Varmekapasitet ved +7 grader: 7,00 kW
Varmekapasitet ved -7 grader: 5,15 kW
COP ved +7 grader: 4,46
COP ved -7 grader: 2,68


Funksjoner

NY AQUAREA ALL IN ONE HYDROMODUL + 200 L tank
All-in-one tanken har det meste inkludert i en kompakt innedel. Dette gør den plassbesparende samtidigt som installatøren sparer mye tid da det meste allrede finnes integrert i innedelen. Displayet er diskrét under dekselet på innedelen. All-in-one tanken kan brukes for alle mulige hus og byggninger da effekt velges helt fra 3 kW for nye lavenergiboliger og opp til 16kw for store eksisterende boliger.

-Kompakt løsning
-200 liter varmtvannstank
-brukervennlig og enkelt styringsdisplay

All-in-one modulen er kompatibel med alle effekt trinn. Leveres som standard 230V, men kan også leveres med 400V (leveringstid må påberegnes)

ALT I ETT TANK INNEHOLDER:
-Vekselventil
-Ekspansjonskar
-Sikkerhetsventil
-Varmeveksler
-Sirkulasjonspumpe
-200liter rustfri varmtvannstank.
-Styring
-Diskret front
-Alle tilkoblinger i bunnen: Kjølekrets, Varmt-/kaldtvann, Tur og retur
-Høyeffektiv løsning

DET BESTE FRA PANASONIC:
-Tank i rustfritt stål med god isolasjon for å redusere energitap
-Høy utvekslingsflate for å øke effektiviteten

UTVALG AV LUFT-VANN VARMEPUMPER FRA PANASONIC
Panasonic har tilpasset hele sortimentet for å kunne levere det aller beste til våre kunder uavhengig av hvilke forutsetninger du har for å installere en varmepumpe. Luft-vann varmepumper er delt i tre kategorier ut ifra husholdningens forutsetninger for å gjøre det litt enklere:

Aquarea High Performance for nye installasjoner og lavenergihus. Aquarea High Performance er en god løsning for hus med lavtemperaturradiatorer eller gulvvarme. Kombiner luft-vann varmepumper med husholdningens eksisterende pellets eller oljefyrte varmesystem.

Aquarea T-CAP for ekstremt lave temperaturer. Aquarea T-CAP-sortimentet er utviklet spesielt med tanke på husholdninger der det viktigste er å bevare varmeeffekten også ved lave temperaturer. Med Aquarea T-CAP kan du dekke husholdningens varmebehov uten hjelp fra en ekstern varmekjele helt ned til -15 C.

Aquarea High Temp for ettermontering og hus med tradisjonelle høytemperaturradiatorer? Aquarea High Temp er ment for hus med tradisjonelle høytemperaturradiatorer som for eksempel eldre elementer i støpejern. Det er den beste løsningen ettersom High Temp kan jobbe med utgående vanntemperaturer på 65 C selv ved utetemperaturer ned til -27 C.
Tilstand Ny

Generell info

S&S Energiteknikk er autorisert Panasonic forhandler, service partner og proclub medlem.

Vi tilbyr stort utvalg av luft-luft, luft-vann varmepumper samt industri modeller fra merkevarer Mitsubishi Electric, Panasonic, LG og Vivax. Besøk vår websiden: www.s-energi.no for å bestille gratis befaring for råd og veiledning når du skal bestemme hvilken varmepumpe skal du velge, hvor stor må den være, hvor er optimal plassering for å få jevn varme og høyest mulig varmeeffekt, hvordan kan du spare mye energi, osv.

Svært gunstig delbetaling gjennom Resurs Bank med opptil 24 måneder rentefritt nedbetalingstid. Mer informasjon finner du på vår websiden: http://s-energi.no/resurs-bank/.

FÅ IGJEN INNTIL 30.000 kr. Enova gir nå tilbake inntil 30.000,- etter installasjon av luft-vann varmepumpe i din bolig. Tilskuddet gjelder alle tiltak: nybygg/rehabilitering, bytte fra elektrisk oppvarming, og ved erstatning av eksisterende oljefyr med en mer energivennlig løsning. Les mer om Enovatilskuddet på vår websiden: http://s-energi.no/stotteordninger/

Kontakt info:
post@s-energi.no
www.s-energi.no

1914 Ytre Enebakk

Annonseinformasjon

FINN-kode 89408978
Sist endret 21. jan. 2017 16:22

Rapporter annonse