PAKKER MED MOTORGUIDE EL-MOTOR OG LOWRANCE / RAYMARINE / GARMIN / SIMRAD

Til salgs
26 990 kr
Vi tilbyr komplette pakker med MotorGuide El-motorer, Monteringsutstyr, Lithium batteri, og Lader.
- Alle disse pakkene kan på forespørsel leveres med Lowrance, Raymairne, Garmin, eller Simrad kartplotter og ekkolodd.

MjøsService AS er fra 2017 distributør for MotorGuide i Norge, og vil i samarbeide med Brunswick lagerføre motorer og tilbehør for det Norske markedet.

MotorGuide har et stort utvalg av motorer, både for saltvann og ferskvann Motorguide har siden 1984 vært en del av Brunswick familien, og distribueres fra Brunswick Europa.

Motorene finnes i mange prisklasser, og noen av de mest avanserte baugmonterte Xi3 og Xi5 motorene kan betjenes fra Lowrance HDS Gen2, Gen3, Carbon, Live, Elite Ti, og Simrad GO, NSS evo2, og NSS evo3 kartplottere. Produktene er laget i materialer som tåler tøffe forhold. Stammen er laget i composite, kan bøyes, men kan ikke brekkes og har livslang garanti mot brudd.

For mer info / priser; www.MotorGuide-Norge.no
Tilstand Ny

Generell info

MjøsService AS er Norsk distributør for MotorGuide El-motorer, og innlandets største leverandør av elektronikk for jakt, fiske og fritidsbåt. Vi samarbeider med Norges ledende importører, og kan tilby deg det beste utstyret som finnes på markedet. Lang erfaring garanterer for fagkunnskap og trygghet. Spør oss gjerne om montering av utstyr.

MJØSSERVICE AS - FAGHANDEL MED LAVE PRISER PÅ ELEKTRONIKK.!

TRYGG NETTHANDEL PÅ WWW.MJOSSERVICE.NO

POSTPAKKER SENDES OVER HELE LANDET

2801 Gjøvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 89190259
Sist endret 7. mar. 2020 17:17

Rapporter annonse