Liten luftrenser - Buldair fra air&me

Til salgs
1 199 kr
Liten luftrenser med luftfilter, kullfilter og ionisering. Passende opp til 15 m2. Mulighet for aromaterapi.

Air&me Buldair er en luftrenser og aromadiffusor i samme produkt.

LUFTFILTER:
Buldair har et luftfilterfilter (E-11). Luften trekkes inn fra rommet, og blåses gjennom filteret slik at forurensende partikler fjernes fra luften.

IONISERING AV LUFTEN:
Buldair ioniserer luften. Dette gjør at partiklene i luften blir negativt ladet, og at de dermed setter seg lettere fast i filteret. Ioniseringen hjelper dermed til med renseprosessen. Mange mener også at negativ ionisering av luften har positive helseeffekter for både mennesker og husdyr.

AROMA:
Buldair har et kammer der man kan tilsette eteriske oljer. Da vil Buldair tilsette duften fra disse oljene i den rensede luften.

Du velger selv om du vil bruke denne med eller uten aromatiske oljer. Benytter man ikke slike oljer så er den en vanlig luftrenser. Benytter man slike oljer så er det en kombinasjon av luftrenser og aromadiffusor.

DESIGN:
Buldair kommer med en sort blank finish som er veldig dekorativ. Man kan også tenne et blått lys inne i luftrenseren, som gir en behagelig stemning.

STRØM:
Buldair kan brukes på vanlig norsk stikkontakt. Den kan også brukes direkte fra USB, slik du har på din PC, i bilen, båten eller på hytta. Buldair trekker kun 3 Watt.

BRUKSOMRÅDER:
Buldair er en liten luftrenser som kan brukes over alt. Den renser et lite område opp til 15 m2. Buldair er ideell for små leiligheter, hybler, kontor, kjøkken, gang, bad eller soverom.

Siden den kan brukes direkte fra USB og trekker svært lite strøm så er den også godt egnet til bruk i bobil, campingvogn, båt, hytte og på kontoret. Den er liten i størrelse og får plass over alt. Mange selgere som reiser mye tar den med seg på reise og bruker den på hotellrommet om natten.

STØRRELSE:
Air Naturel Buldair er kuleformet og har mål på 18 x 22 x 22 cm. Vekten er kun 900 gram.

OM Air&me:
Air&me er en fransk leverandør av produkter for et bedre inneklima. Air&me har siden 2006 arbeidet for å rense luft og forbedre inneklimaet hos sine kunder i Frankrike. Air&me ble lansert i Norden i 2016 og har valgt firmaet Bedre Inneklima AS som sin distributør i Norden. Se flere produkter fra Air&me her:
https://bedre-inneklima.no/produsent/liste/air-me
Tilstand Ny

Generell info

Vi gir deg Bedre Inneklima!

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 87818909
Sist endret 16. mai 2020 08:36

Rapporter annonse