Riello Design Inverter 21 viftekonvektor

Til salgs
10 995 kr
Riello Design Inverter 21 viftekonvektor med kontrollpanel

Standard modell med 580 mm høyde.

Riello Design Inverter viftekonvektorer med kontrollpanel er en serie med markedes kanskje beste og mest solgte viftekonvektorer. De leveres i fargene hvit og sølv, samt 2 forskjellige høyder og er svært stillegående.

Viftekonvektor blir ofte installert i forbindelse med utskiftning av oljekjel til varmepumpe på eldre boliger, eller som et enklere alternativ til flere radiatorer på stuen.

Viftekonvektor er også meget velegnet for komfortkjøling på sommeren, ofte på soverom og stuen. De fleste luft-vann og væske-vann varmepumper kan brukes til kjøling og varme.

Riello viftekonvektorer leveres med CBD 25 styring for enkel betjening, de gir behagelig varme og er meget stillegående modeller med ytelser opp til 9645 Watt.

De kan også brukes på komfortkjøling i rom der man har mye sol, enten som kombinert drift på varme/kjøl fra feks luft-vann varmepumpe, eller kun som kjølekonvektor opp til 4560 Watt.

Alle Riello Design Inverter modeller kan monteres på vegg eller leveres med føtter som enkelt monteres i hver ende og er utført samme elegante design, se bilde.

Det kan også leveres ulike ventilsett til Riello Design Inverter, mest solgt er 2 veis ventilsett med motor for automatisk regulering av vann gjennom konvektoren, se bilde.

Teknisk data:

Lengde = 970 mm

Høyde = 580 mm

Dybde = 129 mm

Vekt = 20 kg

Varme ( 50`C ) = 2775 Watt

Varme ( 70`C ) = 4670 Watt

Kjøling = 2120 Watt

Lydtrykk = 40,2/25,3 db

Luftstrøm = 320/155 m3/t

Vanntilkobling 3/4" eurokobling

Strømtilkobling 230 Volt 1fas
Tilstand Ny

Generell info

Info om Varmeshop.no:

Varmeshop.no eies av Martin Frederiksen, fagbrev som rørlegger i 1996.
Intensjonen med Varmeshop.no er å tilby privat- og bedriftskunder en hjemmeside med et stort utvalg av alt materiell som kan og bør brukes i et vannbårent varmeanlegg, tilpasset behovet til den enkelte kunde.
Trenger du for eksempel EPS plater med varmefordelingsplater og gulvvarmerør til kjelleren? Spør oss og få et godt tilbud! Vi sender varene direkte til deg eller din byggeplass.
Varmeshop.no gir også gratis rådgiving om ditt varmeanlegg uansett om du har en eldre bolig med oljefyr som skal erstattes med luft-vann varmepumpe, eller om du har kjøpt noen av varene dine hos en annen leverandør og trenger hjelp med resten.

Varmeshop.no bygger også vannbåren varmeanlegg til kunder i store deler av Norge:
-Utfasing av oljefyr til varmepumpe, luft-vann eller bergvarme
-Nyinstallasjon av luft-vann- og bergvarmepumpeanlegg
-Gårdsvarmeanlegg med vedfyring opp til 100 kW
Send gjerne en forespørsel på det du trenger!
Mvh.
Martin Frederiksen
Varmeshop.no
Tlf 93018808
salg@varmeshop.no/martin@varmeshop.no

Sykkylvsvegen 1021, 6220 Straumgjerde

Annonseinformasjon

FINN-kode 86395253
Sist endret 14. jun. 2020 21:01

Rapporter annonse