Sykkelkjøp med RENTEFRI 6-9 mnd. betalingsutsettelse

Til salgs
449 kr
Inntil 100 % finansiering av ny sykkel. Om ikke sykkel utleveres samtidig med bestilling betales kun et lite depositum. Gjelder også for deg som bestiller sykkel høst/ vinter, for levering på våren.

Les mer; http://rolfchristensen.wixsite.com/butikk/finansiering
Se mye av vårt sortiment; www.tilbudsykler.no

Våre samarbeidspartenere rundt finansiering gir deg muligheten for særdeles gunstig utsettelse av hele, eller deler av kjøpesum. Kostnaden er lav, kun et engangsgebyr på kr. 449,-. Ingen renter eller andre gebyrer i denne perioden. Etter utløpt utsettelse er det opp til deg om du ønsker å betale inn hele kjøpesummen, kun en andel, eller la hele restbeløpet gå over til en nedbetaling på 12, 24 eller 36 mnd. Vi kan raskt oppgi månedlige kostnader og renteandel.

Nytt er at vi også tilbyr deg en 100% finansiering med nedbetaling fra første måned, inntil 36 mnd. Her er renten KUN 6,9%.

Vi trenger for å sette opp en avtale ditt fulle navn/ adresse/ postnummer/ telefon/ e-post og personnummer 11 siffer. Aldersgrensen er 20 år og vi har egne løsninger for studenter.

Vær oppmerksom på at finansiering skal være godkjent og papirer signert før vi kan foreta utlevering av ny sykkel !

Kontakt Rolf Christensen hos oss for et forslag til betalingsutsettelse eller finansiering.

PS - vi får Cervelo og Focus direkte fra fabrikken i Tyskland. Sammen med Pinarello og Specialized kan vi tilby det komplette World-Tour program. Hos oss handler du av og med aktive voksne syklister. Vi sørger for korrekte anbefalinger og riktig rammestørrelse.

post@tender.no
Tlf. 918 70 921

Update: 5/11/20 finnracer.no finntt.no finncx.no finnmtb.no tilbudsykler.no tilbudcx.no tilbudracer.no tilbudfocus.no tilbudpinarello.no tilbudcervelo.no tilbudspecialized.no tilbudzipp.no tilbudelsykkel.no
prosykkel prosykler prosykkel.no prosykler.no
Sykkeltype Landevei
Tilstand Ny

Generell info

ÅPNINGSTID KONTOR/ VERKSTED/ UTSTILLING:
Man. - Fre. 10:00-17:00

SE FLERE AV VÅRE GODE TILBUD SORTERT ETTER PRIS - www.tilbudSYKLER.no - og les om oss på www.PROsykler.no

BESTILLING/ DEPOSITUM:
- Bestilling av sykkel skjer via telefon, eller mail til oss. Du mottar etter dette en PDF-bekreftelse på mail. Om ikke levering er avtalt innen 7 dager fra bestilling betales et depositum (minimum kr. 2.000,-).

ENKEL OG RIMELIG FRAKT:
- Vi sender ferdig klargjort sykkel med Bring/ Post i Butikk over hele landet, kun kr. 400,-

SYKKELINNSTILLING:
- Vi har lang erfaring på sykkelsetet og kan sette opp din nye sykkel på rulle. Vi tar dine vitale mål og setter en grunninnstilling som gir deg en særdeles god start.
Pris kr. 800,-

SERVICE - REP OG OPPGRADERING:
- Vi har dyktige mekanikere i Sandefjord som sikrer deg kvalitetsarbeid, enten ved service, garantiarbeid eller oppgradering av nytt utstyr.

KONTAKT OSS:
- tilbud/ salg/ finansiering/ utlevering: tlf. 918 70 921/ post@tender.no
- tekniske spørsmål: service@tender.no
- regnskap/ kontor: mona@tender.no

Skolmar 23, 3232 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 86149857
Sist endret 16. aug. 2021 19:36

Rapporter annonse