Designer Sofa/Sovesofa "Zeal Daybed" fra Innovation Living

Til salgs
6 499 kr
Zeal er en multifunksjonell daybed hvor man enkelt kan heve og senke endene på sofaen. Har du behov for optimal utnyttelse av plassen i hjemmet ditt? Eller ønsker du en stilren sovesofa/daybed på kontoret eller kjøkkenet? Da er Zeal et godt alternativ for deg. Zeal er den minste sovesofaen vi har i vårt sortiment med en liggeflate på 70x200 cm. Modellen er preget av et eksklusivt 50-talls look, og passer inn blant både moderne og gamle møbler. Sofaen har behagelige posefjærer som gir en god sitte-og soveopplevelse. Den kommer i 6 forskjellige farger, se eget bilde i annonsen. Vi kan også sende tekstilprøver. Og det er 4 forskjellige ben å velge i, se eget bilde (Obs! Det er et tillegg på kr. 240,- for Laser-ben).Man kan bestille andre tektsiler også mot et tillegg i prisen og lenger leveringstid.

Vi har valgt våre sovesofaer fra danske Innovation fordi de faktisk er gode å sove på. De har utrolig mange fine design og de er av god kvalitet. Vi har stort utvalg fra deres sofaer på vår nettside.

Zeal daybed er 200 cm bred nedslått, og 178 cm bred med armlenene oppe. Du kan se alle målene på siste bildet over. Eller les mer på vår nettside: https://bedtime.no/produkt/zeal/
Tilstand Ny

Generell info

Pris på frakt blir beregnet når du bestiller på vår nettside.

Grensesvingen 7, 0661 Oslo

Se alle sofaer på FINN.no

Annonseinformasjon

FINN-kode 85784304
Sist endret 25. mar. 2020 08:27

Rapporter annonse