Nye fleksibele el. hev/senk bordunderstell, 2 stk motorer, løftekapasitet 140 kg

Til salgs
3 290 kr
Du kan enkelt gjøre om ditt eksisterende arbeidsbord til elektrisk hev/senk bord med vårt fleksible Business hev/senk understell.

Business elektrisk heve -og senke understell har den driftssikre Linak-motoren i hvert ben. Business er et stabilt og driftssikkert understell som har en løftekapasitet på 140 kg. Det elektriske bordunderstellet er fleksibelt og kan enkelt tilpasses bordplater fra lengde 100 - 240 cm.
Velg mellom sølv, sort eller hvitt understell. Business elektrisk heve -og senke understell er vårt bestselgende bordstativ.


Funksjoner
140 kg løftekapasitet
Hastighet på 38 mm pr. sek.
70 - 120 cm løfteintervall
Linak motor i hvert ben
5-års garanti
Tilstand Ny

Generell info

Vi har åpent mandag - fredag kl. 0800-1600. Pris baseres på henting hos oss, for øvrig rimelige fraktavtaler dersom man ønsker varen levert. Evt. om man ønsker varene montert ordner vi også det. Ta kontakt for nærmere avtale om henting/levering.

Kjellmann Office AS er kjent for gode priser, service og produktkunnskap. Vi er en bedrift med stor spennvidde fra det å prosjektere kontorlandskap for større bedrifter/skolebygg hvor ofte design, funksjon, form og farge er en viktig faktor for å få et bra arbeidsmiljø til det å selge enkeltprodukter på f.eks. finn.no.

Våre priser oppgis alltid eks.m.v.a.

I tillegg til gode priser har vi også egen interiørdesigner og våre konsulenter tegner løsningsforslag for visualisering hvor vi setter sammen enheter på bakgrunn av design, funksjon, fargevalg og pris. Vi har ingen begrensninger når det gjelder distrikt, og hjelper deg gjerne når det gjelder å finne best mulig løsning innenfor avtalte rammer.

Vår mailadresse: support@kjellmann.no

Hvamstubben 17, 2013 Skjetten

Annonseinformasjon

FINN-kode 85110918
Sist endret 18. nov. 2019 23:15

Rapporter annonse

Trygg på FINN