Panasonic varmepumpe VZ9SKE Heatcharge 7,8 kW

Til salgs
35 000 kr
Pris inkl. MVA og standard montering: inntil 4m rørstrekk og montasje materiell. Strømtilførsel til pumpen kommer i tillegg og må utføres av autorisert elektrikker.

VZ Heatcharge er Panasonic kraftigste varmepumpe med funksjon som lagrer spillvarme for raskere oppvarming. Den høye luftsirkulasjonen sammen med de store spjeldene gir en optimal varmespredning på hele 12 meter. VZ er en enestående varmepumpe som tilfredstiller de hardeste kravene.

HOVED DATA
Garantert drift: Ned til -35 grader ute temperatur.
Maks kapasitet ved +7 C: 7,80 kW
Varmekapasitet ved -7 C: 5,59 kW
SCOP: 6,20
SEER: 10,50

FUNKSJONER

HEATCHARGE
Heatcharge er en unik og innovativ teknologi som fanger opp og lagrer kompressorens termiske energi og gjenbruker den til oppvarming ved en senere anledning. Under avrimning med lagret varme innedelen er fortsatt i varmedrift og rommet holdes oppvarmet. Du kan sjekke ladestatusen direkte på fjernkontrollen. Trykk på info-knappen og nivåstatus vises på LCD-skjermen i fem trinn fra 0-4.

ECONAVI SOLLYSDETEKSJON
Registrerer forandringer i sollysets intensitet og tilpasser driften. Når det er sol reduserer systemet effekten og sparer energi.

NANOE-G LUFTRENSINGSSYSTEM
Nanoe-G er et system som bruker nanoteknologi til å rense luften i rommet. Det fungerer svært effektiv og fjerner 99 % av alle luftbårne og fastsittende mikroorganismer som bakterier, virus og mugg. Resultatet er et renere inneklima.

INVERTER+ SYSTEM
Inverter+ produkter forbedrer egenskapene hos oppvarmingssystemen med over 20 % sammenlignet med en standard A-klasse. Dette innebærer også 20 % mindre forbruk og 20 % lavere strømregning. Et system med inverter+ jobber i klasse A+, både ved kjøling og oppvarming.

NY FJERNKONTROLLDESIGN
Panasonic har introdusert en ny fjernkontroll for å sikre ytelsen, øke komforten og levere maksimale besparelser. Større fjernkontroll, større skjerm og lettere å forstå.

SUPERSTILLE MODUS
Utendørsenheten er en av de mest stillegående på markedet takket være en ny kompressor med doble vifteblad. Innendørsenheten avgir nesten umerkelige 18 dB.

VEDLIKEHOLDSVARME
Under årets kaldeste måneder kan du innstille systemet på vedlikeholdsvarme (+8 C/+10 C), en optimalt modus for å forhindre at innetemperaturen faller ned mot frysepunktet. Denne praktiske funksjonen hjelper til med å minimere oppvarmingskostnadene.

KJØLEDRIFT MED MILD DRY – PERFEKT FUKTSTYRING
Med kjøledriften i modusen Mild Dry opprettholdes en høyere luftfuktighet, noe som kan kjennes deilig av og til. Forskjellen i forhold til et vanlig system er opptil 10 % høyere luftfuktighet.

VERISURES SYSTEMER FOR SMART HJEM
Kompatibel med Verisures system for smarthus som gjør det mulig med styring, kontroll og integrering på avstand.

ENKEL KONTROLL MED BMS
Tilkobling for kommunikasjonsporten er integrert i inneenheten, hvilket gjør det enkelt å koble til og styre din Panasonic varmepumpe sammen med et overordnet kontrollsystem for husholdningen eller bygningen.

NYE MILJØVENNLIGE KJØLEMIDDEL
Panasonic varmepumper som inneholder det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av GWP-verdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kjølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-verdien til R32 mot R410A, har verdien blitt redusert til en tredjedel. Kjølemiddelet R32 har helt klart en mindre miljøpåvirkning enn noensinne. Et viktig trinn i riktig retning for å redusere drivhusgassene. R32 er i tillegg et énkomponent-kjølemiddel, som gjør det lett å gjenvinne.

KOMPRESSOR-GARANTI
Panasonic gir en kompressor-garanti på fem år.
Tilstand Ny

Generell info

S&S Energiteknikk er autorisert Panasonic forhandler, service partner og proclub medlem.

Vi tilbyr stort utvalg av luft-luft, luft-vann varmepumper samt industri modeller fra merkevarer Mitsubishi Electric, Panasonic, LG og Vivax. Besøk vår websiden: www.s-energi.no for å bestille gratis befaring for råd og veiledning når du skal bestemme hvilken varmepumpe skal du velge, hvor stor må den være, hvor er optimal plassering for å få jevn varme og høyest mulig varmeeffekt, hvordan kan du spare mye energi, osv.

Svært gunstig delbetaling gjennom Resurs Bank med opptil 24 måneder rentefritt nedbetalingstid. Mer informasjon finner du på vår websiden: http://s-energi.no/resurs-bank/.

Kontakt info:
post@s-energi.no
www.s-energi.no

1914 Ytre Enebakk

Annonseinformasjon

FINN-kode 83590713
Sist endret 1. nov. 2020 22:32

Rapporter annonse