INAKTIV

NYHET! Panasonic varmepumpe NZ9SKE ETHEREA 6,00 KW

Til salgs
19 900 kr
Pris inkl. MVA.
Standard montering (inntil 4m rørstrekk og montasje materiell) inkludert i pakkepris.

Panasonic NZ9PKE er varmepumpen for deg som vil ha Nanoe-G luftrensesystem, vedlikeholdsvarme, EcoNavi og annen funksjonalitet fra Panasonics toppmodeller, men til lavest mulige pris. Med NZ-serien er du sikret Panasonics annerkjente produksjonskvalitet og en nordisk utviklet varmepumpe for utetemperaturer helt ned til -30C. Innedelen av nye NZ Etherea har en forbausende slank utforming - bare 19,4 cm.


POPULÆRE FUNKSJONER

OPTIMALISERING AV AVRIMINGS FUNKSJON: Er det tørt og kaldt ute, og maskinen ikke føler behov for avriming vil den ikke avrime. Det vil si lengre perioder med varmedrift. Noe alle forbrukere vil føle som et stort pluss.

ECONAVI SOLLYSDETEKSJON: Registrerer forandringer i sollysets intensitet og tilpasser driften. Når det er sol reduserer systemet effekten og sparer energi.

ENKEL KONTROLL MED BMS: Tilkobling for kommunikasjonsporten er integrert i inneenheten, hvilket gjør det enkelt å koble til og styre din Panasonic varmepumpe sammen med et overordnet kontrollsystem for husholdningen eller bygningen.

INVERTER+ SYSTEM: Inverter+ produkter forbedrer egenskapene hos oppvarmingssystemen med over 20 % sammenlignet med en standard A-klasse. Dette innebærer også 20 % mindre forbruk og 20 % lavere strømregning.

NED TIL -30 C VED VARMEDRIFT: Panasonics varmepumper fungerer ved utetemperaturer ned til -30 C.

VEDLIKEHOLDSVARME: Under årets kaldeste måneder kan du innstille systemet på vedlikeholdsvarme (+8 C/+15 C), en optimalt modus for å forhindre at innetemperaturen faller ned mot frysepunktet. Denne praktiske funksjonen hjelper til med å minimere oppvarmingskostnadene.

VERISURES SYSTEMER FOR SMART HJEM: Kompatibel med Verisures system for smarthus som gjør det mulig med styring, kontroll og integrering på avstand.

NYE MILJØVENNLIGE KJØLEMIDDEL: Panasonic varmepumper som inneholder det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av GWP-verdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kjølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-verdien til R32 mot R410A, har verdien blitt redusert til en tredjedel. Kjølemiddelet R32 har helt klart en mindre miljøpåvirkning enn noensinne. Et viktig trinn i riktig retning for å redusere drivhusgassene. R32 er i tillegg et énkomponent-kjølemiddel, som gjør det lett å gjenvinne.


HOVED DATA:

- GARANTERT DRIFT: Ned til -30 grader ute temperatur
- SCOP: 4,60
- SEER: 7,40
- ENERGIKLASSE A++
- VARMEKAPASITET VED +7 C: 6,00 kW
- VARMEKAPASITET VED -7 C: 3,80 kW

Strømtilførsel til pumpen kommer i tillegg og må utføres av autorisert elektrikker.
Tilstand Ny

Generell info

S&S Energiteknikk er autorisert Panasonic forhandler, service partner og proclub medlem.

Vi tilbyr stort utvalg av luft-luft, luft-vann varmepumper samt industri modeller fra merkevarer Mitsubishi Electric, Panasonic, LG og Vivax. Besøk vår websiden: www.s-energi.no for å bestille gratis befaring for råd og veiledning når du skal bestemme hvilken varmepumpe skal du velge, hvor stor må den være, hvor er optimal plassering for å få jevn varme og høyest mulig varmeeffekt, hvordan kan du spare mye energi, osv.

Svært gunstig delbetaling gjennom Resurs Bank med opptil 24 måneder rentefritt nedbetalingstid. Mer informasjon finner du på vår websiden: http://s-energi.no/resurs-bank/.

Kontakt info:
post@s-energi.no
www.s-energi.no

1914 Ytre Enebakk

Annonseinformasjon

FINN-kode 83456525
Sist endret 29. nov. 2020 23:04

Rapporter annonse