BK Hengeren PL 2752B Henger med kapell, for frakt av bil, ATV, scooter, m.m.

Til salgs
114 500 kr
Priseksempel med hvit glassfibertopp, 114500kr

Med en bredde innvendig på 205 cm og en høyde på 160 cm er dette en perfekt transport for ATV, drifting eller rallybilen. Med utvendige hjul og tippfunksjon får den et lavt tyngdepunkt, og du har derfor i de fleste tilfeller ikke bruk for kjørebroer.

Totalvekt: 2700kg
Nyttelast: 1950kr (ca 1500kg med topp og hydraulik montert)
Kassemål: 520x205x17cm
Hjul: 165x13"

Tilleggsutstyr:
- Glassfibertopp hvit.
- Glassfibertopp sort.
- Hydraulisk tipp opp/ned.
- Hydraulisk løft glassibertopp.
- Verktygskasse.


RAMMER: Alle våre rammer er helsveist og varmgalvanisert. De er kraftig dimensjonert med tanke på tilhengerens totalvekt og nyttelast. Ettersom de er helsveist blir det færre skruer og skjøter, noe som reduserer muligheten for rustangrep og øker stabiliteten. Våre varehengere har solid V-drag noe som gjør at den har høy kjørekomfort og er meget stabil.

SURREFESTER: Våre modeller er utstyrt med kraftige innvendige, nedfelte, og utvendige surrefester. Dette for at du skal ha mulighet til å sikre lasten på en god og forskriftsmessig måte.

SKJERMER: Alle vår hengere har stålskjermer og tåler 200kg, så disse kan du trykt stå på ved sikring / stropping av godset.

KARMER: Alle våre karmer er forsterket slik at de tåler press mot karmene og hengslene er selvfølgelig sveiset.

Følg linken under for å finne en forhandler nær deg.
https://www.bkhengeren.no/Forhandler
Tilstand Ny

Generell info

BK Hengeren holder til i Fredrikstad og har et stort forhandlernett over hele Norge. Gå inn på www.bkhengeren.no og se på hele vårt utvalg og finn din nærmeste forhandler for et godt pristilbud. Finner du ingen forhandler i ditt distrikt så kontakt oss for hjelp og info.

Kortbølgen 1, 1630 Gamle Fredrikstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 82094983
Sist endret 15. okt. 2019 15:36

Rapporter annonse