Konkursutsalg Revolution kosmetikk alt til 70%

Til salgs
Fra et konkursbo har vi kjøpt mange tusen produkter med Revolution kosmetikk. Alt skal selges ut med 70% avslag. Vi pakker ut flere produkter daglig. Alt er tilgjengelig i butikken vår i Åråsveien 16A, 2007 Kjeller.

Butikken i Åråsveien 16a er fylt med klær, sko og mye annet. Alt stammer fra ulike konkursbo og varepartiet som vi har kjøpt opp. Alt med minimum 70% rabatt.

Makeup Revolution

MakeUp Revolution ble lansert i London våren 2014 med et ønske om å tilby revolusjonerende sminkeprodukter av høy kvalitet. Billig sminke har aldri vært bedre! MakeUp Revolution skiller seg ut med sminke som passer absolutt alle hudtoner. Fra mørk til lys, gul til rosa – hver eneste hudtone skal finne seg selv i MakeUp Revolutions sortiment.

Alle kan oppnå en flawless look med MakeUp Revolutions rimelige priser. MakeUp Revolution ønsker at alle skal ha råd til det nyeste innen makeup. Fokuset på billig sminke går ikke utover kvaliteten, da produktene er laget av gode ingredienser. Vi har et bredt utvalg, her er det også fullt mulig å finne den perfekte venninnegave!

Treat yourself! Prøv den komplette kontur- og highlighting-paletten Professional Contour Palette – et countor kit som inneholder åtte nyanser av kompaktpudder. Et annet must have er Ultra Cream Contour Palette, perfekt for deg som foretrekker krem i stedet for pudder.
Tilstand Ny

Generell info

Cupo selger og kjøper konkursbo og varepartier. Vi har for tiden lokaler på Kjeller (like utenfor Lillestrøm), hvor vi selger merkeklær, sko og smykker. Til Damer, barn og Herrer. Varene kommer fra en rekke forskjellige konkursbo og varepartier. Vi fyller på med nye varer, følg oss på Facebook for å få et lite innblikk i hva vi selger.

Åpningstider
man-fre: 11-19
lørdag: 11-16

Åråsveien 16A, 2007 Kjeller

Annonseinformasjon

FINN-kode 81510523
Sist endret 23. okt. 2019 09:05

Rapporter annonse