INAKTIV

Manualsett fra Nohrd.

Til salgs
5 995 kr
Manualstativ og Swingbells i nydelig finish. Håndlaget i Tyskland av kvalitetsprodusenten Nohrd. På toppen av stativet kan du sette din ipad/nettbrett eller den praktiske instruksjonsboken som er inkludert.

Swing Tower fra NOHRD.

NYHET! Bor du i Oslo eller Haugesund har du nå mulighet for å teste en WaterRower, Sprintbok og det meste av det vi selger. Kontakt oss på telefon/sms eller mail for å avtale tid. Telefon/SMS til 97789081

Priser er inkludert frakt og mva. Blir levert direkte hjem til deg.

Manualsett og stativ i en eksklusiv pakke av:

2x NOHrD Swing manualer a`2 kg
2x NOHrD Swing manualer a`4 kg
2x NOHrD Swing manualer a`6 kg
2x NOHrD Swing manualer a`8 kg
Manualstativ
Manualstativ i massivt tre.
Treningsskilt med detaljerte treningsprogram
Energisk trening med særdeles god effekt.
Elegante utførelse og et tidløst design
Manualer med kulefylling som gir en effektiv trening
NOHrD Swing manualer baserer seg på det patenterte NOHrD manual-konseptet. Manualene er fyllt med små kuler. Dermed oppstår det en ubalanse når du trener med NOHrD manualene som gjør at treningen blir mer effektiv enn konvensjonell manualerav stål.

Manualstativet er produsert av massivt tre. På hver side befinner det seg 8 trykte treningsskilt med avvekslingsrik manualtrening til hjemmebruk. Skiltene kan festes til manualstativet. Dermed har du treningsprogrammet hele tiden i øyesyn. Det er også laget plass til din Ipad eller nettbrett på toppen av stativet og apper kan lastes ned gratis.Trygghetsgaranti

Som eneste autorisert forhandler i Norge av WaterRower, Nohrd og Hock får markedsledende garantivilkår og delegaranti inkludert i pris.
Tilstand Ny

Generell info

Frakt og andre omkostninger er inkludert i pris.

Sender til hele landet

1445 Drøbak

Annonseinformasjon

FINN-kode 80720533
Sist endret 23. nov. 2019 15:05

Rapporter annonse