Thermocold spiskammer- FRI FRAKT!

Til salgs
31 990 kr
Spisskammer med FRI FRAKT!

Leveres komplett med kjøleaggregat Thermocold TC6
Samt 4 hyller i forkrommet stål og LED lys.

Drømmen om god og oversiktlig plass i kjøleskapet kan bli en virkelighet! Thermocold lager norskproduserte kjølehjørner av ypperste kvalitet. Her er det tatt hensyn tl hygiene, brukervennlighet, energiforbruk, kvalitet og moderne design, - alt dette for å skape en hyggelig opplevelse på kjøkkenet.

Spiskammeret rommer like mye som ca. 4 kjøleskap å holder stabilt 4 til 5 C (kjøleskaps temperatur) Det geniale med dette kjølerommet er at det kan integreres slik som resten av kjøkkenet med dekksider og møbel plater, dette gir deg en overlegen lagringsplass. Du kan plassere bruskasser på gulvet, kjeler og snitte/kakefat rett inn i hyllene, samtidig som du har full oversikt over alle matvarene. Dette er både økonomisk og praktisk. Det er også helt lufttett og bakterie hemmende, slik at du er sikret mot fuktskader o.l. som kan oppstå ved kjølerom bygget i tre.

Spiskammeret hjelper til med å redusere svinn, den hever holdbarheten på frukt og grønnsaker, samt at du til en vær tid kan ha alt av drikkevarer nedkjølt. Det er også det den perfekte løsningen for deg som ikke har muligheten for et kjølehjørne/spiskammer på kjøkkenet. Det er heller ikke noe problem og bruke kjølerommet frittstående i et grovkjøkken, bod, vaskerom, kjeller eller ute i garasjen. Du kan også velg fritt mellom kompaktaggregat (Plug and play) eller et todelt splitt aggregat slik at kompressoren kan plasseres i et annet rom en der kjølerommet står. (Splitt maskiner må monteres av autoriserte kjølemontører).

Kjølerommet monterer du opp selv på kort tid, selve rommets vegger, gulv og tak monteres sammen med en nøkkel og helt uten en skrue. Når monteringen er fullført kan du montere på møbel plater fra samtlige leverandører som IKEA, Strai, HTH, Sigdal, Norema osv..

Gå inn på vår nettbutikk for mer informasjon eller ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.
Merke Annet
Type Annet
Tilstand Ny

Generell info

Vi sender over hele landet, rask levering.

Kastetskogen 4, 3236 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 76914126
Sist endret 11. mai 2020 15:04

Rapporter annonse