Renovo Skinnpleiemiddel - oppfarging av skinn

Til salgs
226 kr
Renovo leather Reviver. Vasker og renser gammelt, slitt og matt skinn
Gammelt slitt og falmet skinn er ikke bare trist å se på, men ødelegger inntrykket og senker markedsverdien på en ellers fin bil. Et rent og skinnende skinnsete gir derimot et pluss i margen og øker verdien på bilen.
Rensing og farging av sort og mørkegrått skinn kan gi en generell oppgradering av interiøret og til denne jobben er Renovo's Leather Reviver det perfekte produkt.
Renovos nye og unike produkt ikke bare renser og gir ny farge til setene, men også beskytter delene med en antibakteriemiddel. Det er effektiv mot bakterier og inneholder også et UV beskyttende middel. Produktet er vannbasert.
Renovo Leather Reviver er lett å påføre, og det gir gode resultater, og fyller bilen med en god skinnlukt.
Tilstand Ny

Generell info

Huseby Autodeler (etablert 1995) selger deler til klassiske bilmodeller. Forstillingsdeler, støtdempere, tenningsdeler, elektrodeler, bremsedeler, filter og annet utstyr for å holde din klassiker på veien. Følg med på våre hjemmesider eller besøk vår nettbutikk for et komplett utvalg.
Alfa Romeo, Audi, Autobianchi, BMW, British Leyland, Citroen, Datsun, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Lancia, Maserati, Matra, Mazda, Mercedes Benz, MG, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rootes, Saab, Skoda, Simca, Talbot, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo.

Mye på lager og mye kan skaffes.

Hedalsvegen 2433, 3528 Hedalen

Annonseinformasjon

FINN-kode 75739293
Sist endret 1. okt. 2018 09:38

Rapporter annonse