BESAFE IZI MODULAR I-SIZE - INKLUDERT BASE - BARNESTOL - BILSTOL - TESTVINNER -

Til salgs
VI SKAL ALLTID HA ROGALANDS BESTE PRISER

VI HAR SOM ALLTID NORGES BESTE UTVALG AV BARNESTOLER.
VI MONTERER ALLE BARNESTOLER GRATIS.


RING OSS GJERNE ELLER TA TUREN INNOM FOR MER INFORMASJON


iZi Modular er det nye innovative bilbarnestol-systemet fra BeSafe, som barnet kan benytte fra nyfødt til ca fire år!

BeSafe iZi Modular er et modulsystem som består av en ISOfix base og to bilbarnestoler. Disse er godkjent i henhold til den nyeste EU standarden (i-Size). Når barnet vokser ut av babysetet, benyttes neste sete på samme base. Basen kan tilpasses slik at barnet får bedre benplass når det blir større, slik at barn helt opp til ca fire år (105 cm) kan sitte bakovervendt i dette systemet.

iZi Modular er de nyeste bilbarnestolene i BeSafe familien. I utviklingen av iZi Modular har vi kombinert vår kunnskap og erfaring, gjennom å ha produsere bilbarneseter i mer enn 50 år og bakovervendte bilbarnestoler i mer enn 25 år. Dette er et av de første bilbarnesetene som bruker teknoligien fra bilindustrien for å lage bilbarnestolene så sikre som mulig. Teknologien gir barnesetene lav vekt og god sikkerhet.

BeSafe har barnets sikkerhet i fokus når vi utvikler nye bilbarnestoler. Disse kollisjonstestes både digitalt, virituelt og i forskningsinstitutter, for å gjøre setene så sikre som mulig . BeSafe er stolte over å lansere nyheten iZi Modular og håper du vil like den enkle monteringen, sikkerheten for barnet samt muligheten for å tilpasse stolen etterhvert som barnet vokser.

iZi Modular sørger for en sikker og enkel montering, ved å klikke bilbarnestolen på i-Size basen. Begge bilbarnesetene har meget god komfort og tilpasser seg barnet som vokser. Myke puter gir barnet en komfortabel tur og magnetene forenkler bruken av de interne 5-punkstbeltene. iZi Modular gir meget god sidekollisjonsbeskyttelse for ditt barns sikkerhet

Prisen gjelder alle fresh farger men alle farger er tilgjengelige
Tilstand Ny

Generell info

Det kan til tider være stor pågang,og derfor klarer vi ikke å besvare alle henvendelser. Ring oss gjerne på telefon 51561000 eller 51523500. Du er også hjertelig velkommen til å besøke oss i butikken.
Vi leverer ALT av slitedeler, til ALLE biler. Bremser, støtdempere og fjærer, forstilling, eksos, filter, olje, karosserideler, lykter, motordeler, vindusviskere, viftereimer, etc.
Trykk SEND FORESPØRSEL i dag, og send oss din forespørsel (med SKILTNUMMER til bilen), så sender vi deg et tilbud.

Vi har PrisGaranti på alle våre merkevarer "Billigst I Byen"

VI HAR ALLE VARENE PÅ LAGER OG SENDER UT SÅ FORT DIN BESTILLING ER BEKREFTET.

VI ER EN AV NORGES STØRSTE PÅ MANGE STORE MERKEVARER SOM: THULE, PACKLINE, HTS BESAFE, CYBEX, RECARO, VARTA, BOSCH, BREMBO, CTEK, MONT BLANC WHISPBAR, CASTROL, NGK, BOSAL M.M

ÅPNINGSTIDER: MANDAG - FREDAG: 09.00 - 18.00
LØRDAG : 10.00 - 15.00


PRIS GJELDER NÅR DU HENTER VAREN HOS BG BILREKVISITA.
FRAKT KOMMER EVENTUELT I TILLEGG
TA GJERNE KONTAKT FOR RIMELIG FRAKT ELLER FOR ANDRE SPØRSMÅL TLF. 51523500 - 51561000

Hillevågsveien 102, 4016 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 74683127
Sist endret 9. jun. 2016 13:07

Rapporter annonse