Nedtrekks- / Lat-stasjon

Til salgs
4 989 kr
* Lat-stasjon
* Maks vekt ved bruk: 200 kg
* Egenvekt: 35 kg
* Mål: 120 cm x 56 cm x 190 cm
* Sete 4 justeringer
* Benpads 4 justeringer
* Passer for vektskiver m/hull 30-31 mm i diameter
* Farge; hvit/sort
* Inkl. 2 stenger

Denne Lat-stasjonen er det man kan kalle en all-rounder. Her kan så å si hele kroppen få en god trening. Det handler kun om å velge de riktige øvelsene. Du kan trene rygg, armer ben og bak, og det med kun noen små justeringer. Stasjonen kan brukes med vektskiver, hull 30-31 mm. Fordelen med at vektskiver ikke følger med, er at du kan velge skiver etter behov (se tilgjengelige på www.gorillasports.no).
Nybegynnere og de mer viderekommende vil helt klart trenge forskjellig vektbelastning. Det følger med 2 stenger, og er to kabelfester/kabler. Derfor kan blant annet den nedre kabelen benyttes til armer og bein/bak. Setet og beinstøtten er justerbare. Det gjør at stasjonen kan justeres individuelt, og man får riktig stilling for kroppen under trening. Materialet i stasjonen er solid, og den står støtt under bruk.
Tilstand Ny

Generell info

Du finner oss på https://gorillasports.no/

Gorilla Sports er en nettbutikk som selger treningsutstyr., og vi har et stort utvalg. Alt innen styrke, utholdenhet, kjerne, fitness og bevegelse. I tillegg selger vi kjempekult treningstøy!

Havnevegen 70, 3739 Skien

Annonseinformasjon

FINN-kode 74193071
Sist endret 24. mar. 2020 12:27

Rapporter annonse