2300 Watt Infrarød terrassevarmer Opranic Nova 23R med FJERNKONTROLL

Til salgs
2 699 kr
* Mellombølge infrarød varmelampe
* Regulerbar effekt fra 1400 til 2300 Watt
* Fjernkontroll medfølger

Infrarød terrassevarmer med varmeelement som bruker mellombølge. 1400 - 2300 Watt - effekten reguleres i 5 trinn

Styres av fjernkontroll (medfølger)

Hva skal man se etter når man kjøper terrassevarmer / varmelampe:

* Kortbølge kontra mellombølge. Mellombølge gir ofte en mer behagelig varme. Denne varmeren bruker mellombølge. Les mer i egen fane.

* Regulering av varmen. De fleste varmere har termostat. Det gjør at varmeren sjalter frem og tilbake mellom full effekt eller ingen effekt for å forsøke å holde konstant temperatur. Det er godt nok for de fleste, men mange synes det er bedre å kunne regulere effekten slik at varmeren holder en konstant effekt. det gir en jevnere varme. Denne varmeren har en regulering av varmen i 5 forskjellige trinn.

* Styring. Varmen kan justeres på selve varmeren, mens denne varmeren kan justeres med en fjernkontroll. Det er praktisk når varmeren henger høyt og utenfor rekkevidde.

* Beskyttelse mot vær og vind. Det siste sifferet sier noe om hvor beskyttet varmeren er mot vann. Høyere siffer gir høyere beskyttelse. Denne varmeren har IP34, og er dermed beskyttet mot regn.

* Størrelsen på elektrisk sikring. Skal du kjøpe en varmelampe på 2300 Watt eller mindre kan den benyttes på en 10 Ampere sikring. Over 2300 Watt må du ha en 16 Ampere sikring. Vær klar over at kortbølgevarmere trekker en god del mer i oppstarten og at dette kan medføre at sikringen går i oppstartsøyeblikket. For å løse dette må du ha en treg sikring, eller kjøpe en varmer med lavere effekt enn 2300 Watt. Mellombølge har en mykere oppstart og kan normalt brukes på en vanlig 10 Ampere sikring. Denne varmeren er mellombølge.

* Lys. Kortbølgevarmere gir ofte et intenst rødt lys, mens denne varmeren med mellombølge gir et mer behagelig oransje lys.

* Lengden og bredden på reflektor. Mange varmelamper har en smal reflektor, som gir en dårlig spredning av varmen. Denne varmeren har en bred reflektor og sprer varmen over et større område.

* Drift og vedlikehold. På denne varmeren kan du selv bytte varmerør dersom det skulle være nødvendig.

* Levetid. Denne varmeren i serien Opranic Nova har en forventet levetid på 6.000 timer.

* Rekkevidde. Kortbølgevarmere har som regel en rekkevidde på ca 4 meter. denne mellombølgevarmeren har en rekkevidde på over 5 meter.

Noen varmelamper bruker kortbølge, mens andre bruker mellombølge. Hva betyr dette for deg? Her er en liten oversikt over egenskaper:

Varme:
Kortbølge varmer opp det den treffer, for eksempel huden din eller klærne dine. Derfor kjenner kortbølge varmere og mer intens ut når du føler mot den med hendene. Noen synes det kan bli for intenst, spesielt mot ansiktet.

Mellombølge varmer opp det vannet den treffer, alstå lenger inn under huden. Mange synes dette er en mer behagelig varme. Mellombølge varmer opp kroppen, uten å føles så intens mot huden.

Lys:
Alle infrarøde varmere gir både lys og varme. Lyset har du ikke behov for, så du vil helst at mesteparten av strømmen går over til varme.

Kortbølge gir et rødt lys, mens mellombølge gir et mer oransje lys. Generelt klarer mellombølge å overføre mer av energien til varme enn kortbølge, som gir mer lys.

Levetid:
Kortbølge har generelt lavere levetid på 4.000 - 5.000 timer.

Mellombølge har generelt lengre levetid. Opranic Nova her typisk 6.000 timer mens Opranic Lava har typisk 8.000 timer levetid.

Reparasjoner og reservedeler:
Kortbølge har et varmerør med halogen. Over tid kan denne gassen lekke ut og gi reduserte ytelser. Som regel er det vanskelig å bytte varmerør på kortbølgevarmere fordi varmerøret er loddet fast.

Opranic mellombølge var varmerør uten gass (vacuum). Varmerørene er enkle å bytte dersom det er behov for det.

TEKNISKE DATA OPRANIC NOVA 23R:
Regulering - Fjernkontroll (Medfølger)
Effekt (W) - 1400 - 2300
Amp(A) - 6,1 - 10,0
Område(m²) Ute / Inne - 13 / 23
Dimensjoner(cm) - 88,0 x 11,3 x 19,0
Vekt(kg) - 3,6
Spenning - 230 - 240 Volt
Farge - Lys Bronze
Brenntid - 6 000 timer
Beskyttelse - IP34
Monteres kun horisontalt
Bølgelengde - 2,4 mikron (mellombølge)
Tilstand Ny

Generell info

Vi gir deg Bedre Inneklima.

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 73865613
Sist endret 5. mar. 2020 08:36

Rapporter annonse