Opranic Eco 1400 Watt Infrarød terrassevarmer med termostat

Til salgs
1 299 kr
Opranic Eco - en ny serie effektive terrassevermere!

- Optimal varmestråling med høy effektivitet
- Unik infrarød teknologi med en myk og behagelig varme
- Mer enn 90% av energien omdannes til strålevarme
- Fjernstyrt med 5 varme nivåer eller termostatkontroll
- Montert på veggen, tak eller stå i nesten hvor som helst innendørs eller utendørs
- Designet for å gi effektiv oppvarming for boliger og kommersielle steder

Varmer som solen!
Opranic er en infrarød terrassevarmer har en teknikk som varmes som solens stråler. Varmestrålene varmer opp gjenstander direkte uten å varme opp luften imellom. Dermed unngår du energisløsning og får en behagelig varme. Hvis du liker varmen fra solen, vil du elske følelsen du får fra Opranic infrarøde varmeovner.

Teknologi
Mellombølget infrarød varmestråling med 2,4 ?m bølgelengd har en høy absorpsjonskapasitet, og nesten ingen stråling reflekteres. Opranics energieffektive infrasvarmere konverterer over 90% av energien som leveres direkte til strålevarme. De er effektive og billige i bruk.

Bruksområder
Opranisk infrarød varmeapparat er ment å gi komfortabel varme til terrasser, terrasser, verandaer, restauranter og andre semi-åpne områder på en effektiv og komfortabel måte. Selv innemiljøer eller større rom som garasjer, kjeller, butikker eller varehus kan effektivt og komfortabelt oppvarmes med Opranic infrarød oppvarmingsteknologi.

Sunn og effektiv varme
Det er også sunt for huden ved å øke blodsirkulasjonen og iuten at den inneholder noen skadelige stråler. Opranic infrarøde varmeovner gir en komfortabel, energieffektiv varme i alle hjem og kommersielle omgivelser. De er trygge å bruke både utendørs og innendørs, slik at du kan nyte en ren, effektiv og sunn varme!

Opranic - ECO
Infravarmer for vegg- eller takmontering med termostatstyring eller strømstyring med fjernkontroll for utendørs bruk eller innendørs bruk. Den patenterte innendørs oppvarmingsteknologien varmer opp gjenstander direkte uten å varme opp luften i miljøet, noe som unngår energiløsning og holder innendørs luftfuktighet. Varmeelementet gir et oransje lys som er mer behagelig enn det røde intense lyset som mange andre varmelamper har. Det er en effektiv varmestråling som har en høy absorpsjonsrate for mennesker og de fleste gjenstander. Opranic Eco serien er beskyttet mot fuktighet (IP34) og kan monteres utendørs (balkonger, terrasser, etc.) for bruk året rundt. Materialene er rustfrie og høye kvalitet og er designet for å vare i mange år med full effektivitet.
Tilstand Ny

Generell info

Vi gir deg Bedre Inneklima!

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 73864920
Sist endret 16. mai 2020 08:22

Rapporter annonse