Elsykkelen den nye bilen: Verdens beste Load

Til salgs
73 000 kr
Hos EVO Elsykler kan du få prøvesykle mange forskjellige elsykler med ulik teknologi og egenskaper. Først da kan du være sikker på at du velger elsykkelen som passer deg best.

Load fra kvalitetsprodusenten Riese & Müller i Tyskland er så fint balansert og så lett å sykle at du ikke tror du sitter på en transportsykkel, der du farer fram med demping både foran og bak. Komfortabel også når du er tungt lastet, det sørger et lavt tyngdepunkt for. Derfor ikke bare en designvinner, men også en vinner på funksjon. Uten at du har forsøkt en Load, er livet litt ufullstendig.

Med Load kan du få med deg masse! Med en godkjent totalvekt på 200 kg er det rikelig med plass til pakker, handleposer og barn. Lavt innsteg og justerbar setehøyde gjør at den er praktisk å bruke for alle.

Load 60 touring er utstyrt med Shimano Deore XT Shadow+ 11 gir, Tektro Auriga Comp HD-E500 skivebremser, Schwalbe Big Ben dekk på 20 og 26 tommers hjul og har en vekt på 35,5 kg uten tilbehør. Komforten sikres med fulldemping med gaffel Suntour XCM32 og X-fusion Glyde støtdemper bak.

Elsykkelen er utstyrt med den nyeste Bosch Cargo Line Cruise 250 W (Gen4) motor som hjelper deg opp til 25 km/t. Kontrollenheten gir deg mulighet til å velge mellom ingen assistanse eller fire nivåer fra eco til turbo, avhengig av om du ønsker kraft eller rekkevidde. Standard er Bosch Intuvia display som kan oppgraderes til Cobi.Bike sport, og du kan bruke smarttelefonen din til å kommunisere med elsykkelen og få all verdens informasjon.

På ramma er det plassert et Bosch-batteriet på 500 Wh (36V/13,4Ah) som gir deg en rekkevidde på 50-80 km avhengig av assistansenivået. Du kan oppgradere med Bosch Dual Battery System hvor du har to batterier hele 1.000 Wh, som benyttes parallelt. Batteriet lades enten fastmontert på elsykkelen eller det kan låses opp og tas ut for lading

Riese & Müller Load touring 60 leveres i universal størrelse i fargene rød, lysgrå eller mørkgrå. Kjøp den som familiepakke eller for varetransport.

Finnes også i versjonen vario med trinnløst navgir og beltedrift. Samt den litt lengre Load 75 som er aldeles perfekt utstyrt for transport av 2-3 barn, sjekk https://evoelsykler.no/produkt/riese-muller-load-75-touring-familie/

Priser for Load 60 og 75 er fra hva som er angitt i annonsen og oppover, avhengig av om hvilken pakke du velger, for varetransport eller familie, og girvariant. I tillegg kommer dualbatteri om du ønsker det.

Fabelaktig reportasje i Aftenposten februar 2016 om hvordan Load erstatter bil, både i familie og til varetransport.
http://www.osloby.no/nyheter/sykkelpatruljen/Slik-klarer-smabarnspappaen-seg-fint-uten-bil-8363161.html
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

I samarbeid med Resurs Bank tilbyr vi kjøp av elsykkel med 30-60 dagers betalingsutsettelse - helt kostnadsfritt. Alternativt nedbetaling over 12 måneder - rentefritt, kun gebyrer kommer som kostnad. Sjekk http://evoelsykler.no/forhandlere/faktura-eller-delbetaling/

Redd for at elsykkelen din blir stjålet eller ødelagt? Velg Elsykkelforsikringen fra EVO Elsykler og Tide Forsikring:
https://evo.norsksykkel.no/

EVO Elsykler tilbyr elsykler med løsninger som dekker de fleste daglige transportformål. Fellesnevneren er god kvalitet, flott design og en anvendelighet som gjør at du bruker elsykkelen mye mer enn du hadde tenkt til. Sykkelturene blir hyppigere, de blir lengre og de blir morsommere. Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen.

Velkommen til EVO Elsyklers butikker på Skøyen og i Nydalen hvor du kan få en god prat med erfarne elsyklister, svar på alle praktiske og tekniske spørsmål, få prøvesykle de modellene du er nysgjerrig på og dermed velge den som er best for deg.

Vi har egne verksted i butikkene og utfører førstegangsservice gratis.
For garanti- og reklamasjonsrettigheter se her:
https://evoelsykler.no/kundesenter/

ÅPNINGSTIDER
Mandag til fredag 10-18 og lørdag 10-15

Hjertelig velkommen!

Gjerdrums vei 5, 0484 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 72848048
Sist endret 19. mar. 2020 16:15

Rapporter annonse