Komplett Oppstartspakke Fullfarge Transfertrykk

Til salgs
61 500 kr
Pakken inneholder følgende produkter

1 TMT OKI PRO 7411WT m /SPACECONTROL
1 TMT MAXI PRESSE
1 Pakke WOW A4 transferpapir (50stk)
1 WOW PAD
1 Pakke T-One Transferpapir (50stk)
1 Rull T.Foil Gull
1 Rull T.Foil Sølv
1 Pakker NRP A4 (10stk)
1 Teflonark

TMT OKI Pro 7411WT A4 printer med hvit lasertoner – Den eneste i sin klasse!

Som første i verden så har OKI og The Magic Touch laget en transferprinter som ikke kan matches med annet. Laserprinter TMT OKI Pro 7411WT A4 er oppgradert med SpaceControl software fra The Magic Touch. Kombinasjonen er en transferprinter som kan trykke alle typer transferpapir fra The Magic Touch på hvilken som helst overflate. Med hvit toner trenger du ikke lenger å begrense deg til lyse tekstiler og lyse overflater. Trykk alle typer motiver ned i minste detalj. Denne teknologien gir deg muligheten til å trykke på det kunden ønsker enkelt og kostnadseffektivt.

Velkommen til fremtidens Transfertrykk!

Oki w711wt hvit toner skriver

TMT OKI Pro 7411WT er vår nyeste transferprinter. Det som skiller denne transferprinteren fra alle andre printere er hvit laser toner. I stedet for vanlige transferprintere med CMYK kan denne stille med CMYW. I praksis gir dette deg muligheten til å skrive ut i fullfarge med hvitt i en og samme prosess. Printeren er oppgradert med skreddersydd SpaceControl programvare fra The Magic Touch. Dette gjør printeren til en formidabel maskin som har veldig mange muligheter du ikke finner med andre trykk teknikker. Du kan trykke på mørke tekstiler og andre overflater med detaljer du aldri kunne oppnådd med annen teknikk. Printeren er rask og enkel og operere, den kommer med full OKI Garanti. TMT OKI Pro 7411WT kan kjøre korte serier på minutter, men den kan også brukes til store opplag på flere tusen.

TMT MAXI Varmepresse

En høy kvalitets varmepresse med støpt aluminiumsramme produsert i England. Varmepressen har en sving bar topp plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Utstyrt med avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstilling av både tid og temperatur. Trykkjustering er lett tilgjengelig oppe på varmepressen.

Maxi varmepresse er utstyrt med en quick release utløsermekanisme, slik du enkelt kan bytte ut platene uten bruk av verktøy. Avtakbare plater finnes i flere størrelser og kan bestilles separat eller som en pakke.

WOW Transferpapir

WoW transferpapir er det mest avanserte transferpapiret vi har. WoW transferpapir passer til alle typer tekstiler. Du kan trykk i alle regnbuensfarger, samt kombinere bilde, overganger, illustrasjoner og tekst på det samme trykket. WoW er i sitt ess hvis du har frie former i motivet. WoW transferpapir har den unike egenskapen at den kan trykkes direkte på mørke tekstiler med hvitt. Samtidig som du kan få luft i motivet. Med andre ord, du trykker kun der du selv ønsker at det skal bli trykket. Vi har kommet til versjon 7.8 av denne typen transferpapir. WoW 7.8 er skreddersydd til transferprinteren OKI C711WT med hvit toner. Tidligere versjoner av WoW er også tilgjengelig til CMYK Transferprintere, men dette er en langt mer tidkrevende og komplisert teknikk. WoW 7.8 Transferpapir er ultra tynt og kombinasjonen med luft i motivet gir ett helt fantastisk imponerende sluttresultat. WOW er kan brukes på mye annet enn klær, med den lave overføringstemperaturen på helt ned i 110 grader kan du bruke dette trykket på en rekke andre tekstiler uten å ødelegge det du trykker på. Trykk på vimpler, bannere, puter, laken, lommetørkle, paraplyer, treningsklær, fotball drakter med mer. WOW transfer papir sitter like godt på 100% polyester som 100% bomull og alle andre blandinger i mellom.

WOW 7.8 kommer også i XL størrelse. XL er spesialdesignet til våre A4 Transferprintere. XL er like langt som ett A3 ark, men er smalere slik at man kan bruke en A4 skriver. Dette gjør det mulig å dekorere hele forsiden av en T-skjorte i en og samme print. Prisen for XL papir er også mye gunstigere enn A3. Størrelsen på WoW 7.8 XL er 220×420

T.One Transferpapir

Revolusjonerende nyhet innen transfer papir.

BRUKERVENNLIG – EFFEKTIVE – KOSTNADSBESPARENDE – REVOLUSJONERENDE

Vi er stolte av å kunne lansere en nyhet fra TheMagicTouch, transferpapiret T. One. Nyheten vil ta markedet med storm. Vi er alle opptatt av enkelhet og garanti i produksjonen – og det kan T. One levere. Med nytt T. One transferpapir har TheMagicTouch igjen overrasket oss, og utviklet et nytt profesjonelt transferpapir uten film rundt motivet, og det kun med et ett stegs papir. Med WOW kvalitet kan dere nå printe og transfer trykke motiver uten 2 stegs papir på kulørte tekstiler, altså lyse fargede tekstiler. T. One er utrolig enkelt og brukervennlig. Dere printer på papiret og overfører motivet direkte på tekstilen i TMT varmepresse, og det med kun noen sekunder. Brukerveiledning og fremgangsmåte finner dere vedlagt i forsendelsen, og på vår hjemmeside. Utrolig effektivt og enkelt. Dette vil spare dere for mye tid, lettere kan det ikke bli.

T. One er i tillegg til å trykke på hvite tekstiler, egnet til kulørte farger som ikke er for mørke. Vi har med perfekt trykk resultat overført motiver på gule, grå, limegrønne, rosa, lyseblå og oransje fargede tekstiler. Uansett tekstil kvalitet, T. One kan brukes! Dersom dere skal trykke på mørke tekstiler vil WOW fremdeles være første valget uten at fargene i trykket forringes.
Det vil komme en effekt folie som man kan påføre på sorte trykk med T. One på sorte tekstiler. Folien vil leveres i et utvalg effekter og være perfekt der små detaljer og plukking utgår. Resultatet er effektfulle, detaljerte motiv i en effekt som gull, sølv, sort blank folie mm på sorte tekstiler. Hold dere orientert med oss på vår nyhetsside.

Her finner du mer informasjon om T.One transferpapir

T.Foil

T.Foil er den siste revolusjonerende nyheten fra TheMagicTouch. Dekorer t-skjortene i fantastiske effeketer. Trykk ønsket motiv i sort med T-One Transferpapir. Velg deretter ønsket folie effekt og trykk over motivet Dette er utrolig enkelt, og resultatet er effektfulle og detaljerte motiv som selvsagt tåler vask.
Tilstand Ny

Generell info

The Magic Touch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert i 54 land. TheMagicTouch Norge AS leverer komplette løsninger for Transfertrykk, folietrykk, sublimeringstrykk og print and cut til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Alle leveranser skjer med Bring, om annet ikke er avtalt.
Pakkevekt > 35 kg, vil bli regnet ut etter Bring sine satser og lagt til på faktura.

Ved første gangs kjøp til bedrifter og alle bestillinger fra privatkunder: Forhåndsbetaling inn på konto eller kontant betaling ved henting. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).
Eksisterende kunder: Betalingsfrist 14 dager fra fakturadato.
Alle maskiner (skrivere, presser, plottere) forskuddsbetales eller betales kontant ved levering. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).

Frakt tilkommer, priser er eks.mva

Åsaveien 89b, 3531 Krokkleiva

Annonseinformasjon

FINN-kode 72729101
Sist endret 7. mai 2020 09:07

Rapporter annonse