KAMPANJE! Mitsubishi Electric varmepumpe KIRIGAMINE FURO 4300 (KJ35 VEHZ)

Til salgs
22 900 kr
Pris inkl. MVA.
Standard montering (inntil 4m rørstrekk og montasje materiell) inkludert i pakkepris.

STILLEGÅENDE OG KRAFTIG gulvmodell varmepumpe fra Mitsubishi Electric som kan monteres lavt på veggen. Den har tre spjeld, som muliggjør at den blåser ut i rommet og langs med gulvet.

Gulvmodellen er utrolig stillegående og har slankt og elegant design med et uslåelig lydnivå på kun 19 db(A). Varmepumpe for de som ønsker å bytte ut panelovner og radiatorer. Det er mange som også har problemer med å finne plass på veggen til en innedel, da er dette løsningen!

Funksjoner:

- TEMP BOOSTER: Ny teknologi for superrask oppvarming av rommet. Maskinen utnytter innedelens tre spjeld for å gjenvinne sin egen varmluft ved oppstart for maksimal temperaturøkning av luften som kommer ut av toppspjeldene. Resultat: Ønsket innetemperatur oppnås raskt!

- HYPER HEATING: Inverterkompressor med optimal softwarestyring spesielt utviklet for vårt nordiske klima. Hyper Heating i utedelen gjør at varmeeffekt er fabrikkgarantert på hele 4,3 kW ved -15 C! I tillegg garanteres varmedrift helt ned til -25 grader!

- 3 LUFTSPJELD: Optimal fordeling av luften. I varmedrift splittes luftstrøm både langs gulvet og taket. I kjøledrift sendes den kalde luften opp mot taket.

- LYDNIVÅ DB(A): Ned til 19 db(A)
- GARANTERT DRIFT: Ned til -25 grader ute temperatur
- SCOP: 4,3
- SEER: 8,1
- ENERGIKLASSE A+
- EFFEKT 5,8 KW: Maks kapasitet ved +7 grader
- EFFEKT VED -15 GRADER: Fabrikkgarantert varmeeffekt 4,3 kW

Strømtilførsel til pumpen kommer i tillegg og må utføres av autorisert elektrikker.
Tilstand Ny

Generell info

S&S Energiteknikk er autorisert Mitsubishi Electric forhandler: http://forhandler.miba.no/varmepumpe/S%2526S+Energiteknikk+AS/2012334

Vi tilbyr stort utvalg av luft-luft, luft-vann varmepumper samt industri modeller fra merkevarer Mitsubishi Electric, Panasonic, LG og Vivax. Besøk vår websiden: www.s-energi.no for å bestille gratis befaring for råd og veiledning når du skal bestemme hvilken varmepumpe skal du velge, hvor stor må den være, hvor er optimal plassering for å få jevn varme og høyest mulig varmeeffekt, hvordan kan du spare mye energi, osv.

Svært gunstig delbetaling gjennom Resurs Bank med opptil 24 måneder rentefritt nedbetalingstid. Mer informasjon finner du på vår websiden: http://s-energi.no/resurs-bank/.

Kontakt info:
post@s-energi.no
www.s-energi.no

1914 Ytre Enebakk

Annonseinformasjon

FINN-kode 72686795
Sist endret 26. jun. 2020 21:56

Rapporter annonse