Dobbel Grillhytte 16,5m2 + 16,5m2

Til salgs
174 900 kr
Vil du ha plass til en stor gruppe mennesker kan vår dobbel Grillhytte Viking 16,5m2 + 16,5m2 være et perfekt alternativ. Her har man plass til 25 voksne mennesker. Grillhytta er utviklet med det skandinaviske været i tankene og tåler stor belastning fra vær og vind.

Grillhytta er utformet av norske ingeniører og er av høy kvalitet. Produksjonen foregår på Viking Industrier sin fabrikk i Litauen og dermed holdes produksjonskostnadene lave, samtidig som den høye kvaliteten opprettholdes. Hyttene bygges på bestilling, men har likevel kort leveringstid.

Innvendig er hytta utstyrt med benker rundt syv av veggene.

Midt i den ene hytta står grillen, omsluttet av 8 plater i tre. Det finnes også klaffer til disse hvis man ønsker mer bordplass. I grillsettet følger det med en stor regulerbar grillrist og to runde rister for å dekke alle dine kokebehov. Over grillen finner du den sekskantede hetten i sortmalt stål. Vinkelen på pipekragen sørger for effektiv utlufting av røyken. Du kan enkelt heve eller senke hetten etter behov. Det er også plass til ved under grillen.

Døren på grillhytta er låsbar og har thermoglass i vinduet. De ni vinduene i hytta er også utstyrt med thermoglass og fire av dem kan åpnes slik at du kan få en rask gjennomlufting ved behov.

Generelt: Dobbel åttekantet grillhytte,levers i elementer med monteringsanvisning på norsk.

Tak: Sort icopal som standard er ferdig lagt på takelementene.

Grill: Grillen er plassert midt i den ene hytten og bygget i stål (sort finish) med justerbar grillrist og 8 bord rundt. Klaffer til disse tilbys som ekstrautstyr. Det er et eget rom for ved under grillen.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45 graders vinkel for god røykutluftning. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Syv benker i solid heltre innvendig rundt veggene i den ene hytten, den andre er tom.

Dør: 170cm høy dør med syliderlås og thermoglass.

Vinduer: Ni vinduer med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. Fire av vinduene kan åpnes.

Leveringstid: Leveringstiden på dette produktet kan variere. Ta kontakt for info.

Dobbel Grillhytte 16,5 m2 +16,5 m2 kommer på to paller (L x B x H): 4 x 1.20 x 2.55 m og 3.50 x 1.20 x 2.55 m. Total vekt er 3650 kg.

Hvis ønske om å oppgradere grillen, vil den da kommer på en tredje pall.
Tilstand Ny

Generell info

Besøk oss på www.grillhyttespesialisten.no for mer informasjon og bestilling.

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 71294509
Sist endret 11. mar. 2022 19:18

Rapporter annonse