Dobbel Grillhytte Viking 9,2m2 + 9,2m2

Til salgs
117 900 kr
Vår Dobbel Grillhytte Viking på 9,2 m2 + 9,2 m2 er en meget solid hytte og er et godt alternativ for alle som ønsker seg stor plass for trivelige sammenkomster med gode venner og familie. Her er det plass til hele familien og rom for å hygge seg året rundt. Grillhytta bygges i senvokst finsk tømmer og leveres ubehandlet. Byggesettet kommer i ferdige elementer hvor vinduer er ferdig montert på veggene. Hytta er utviklet for å tåle et nordisk klima og med riktig montering og behandling er den mer enn solid nok til å takle vindutsatte steder eller det fuktige klimaet vi har langs kysten.

Innvendig er hytta utstyrt med benker i solid heltre rundt veggene.Puter til benkene med avtagbart putetrekk kan også produseres mot et tillegg i prisen.

Grillen, står midt på gulvet i den ene hytten med oppslagbare klaffer gjør at man kan få ekstra bordplass ved behov. I grillsettet følger det med en stor regulerbar grillrist og to runde rister for å dekke alle dine kokebehov. Over grillen finner du den sekskantede hetten i mørk finish. Vinkelen på pipekragen sørger for effektiv utlufting av røyken. Du kan enkelt heve eller senke hetten etter behov. Det er også plass til ved under grillen.

Gangen og den ene hytten er tom, og her har man mulighent til å inne rede med det man måtte selv ønske. Alt bra stol og border til billiardbord.
Døren på grillhytta er låsbar og har thermoglass i vinduet. De syv vinduene i hytta er også utstyrt med thermoglass og to av de kan åpnes slik at du kan få en rask gjennomlufting ved behov.

Generelt: Leveres som ferdige elementer med monteringsanvisning. Hytta bygges i sin helhet av finsk senvokst tømmer av meget høy kvalitet.

Tak: Sort icopal som standard, ferdig lagt på elementene. Andre farger kan leveres på bestilling.

Vegger: Veggbord av tømmer i halvrund stokk 45 x 145 mm.

Gulv: Heldekkende gulv i elementer. Elementene har ikke riller.Hytta leveres med tett gulv som er forankret i veggene med egne lister.

Grill: Grillen er plassert midt i den ene hytta og bygget i stål med justerbar grillrist og 6 plater rundt som har utslagbare klaffer. En skuff under bålkurven fanger opp aske som det er enkelt å tømme ut. Under grillen er det plass til å oppbevare ved/grillkull etc.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45 graders vinkel for god røykutlufting. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Benker i solid heltre innvendig rundt veggene.

Dør: 150cm høy dør med sylinderlås. Døren er 78 cm bred. Dobbelt isolerglass i vinduet. Nøkkelsett med 5 nøkler følger med.

Vinduer: Vinduer (B88cm, H51cm) med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. Ett av vinduene kan åpnes.
Tilstand Ny

Generell info

Besøk oss på www.grillhyttespesialisten.no for mer informasjon og bestilling.

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 71294432
Sist endret 11. mar. 2022 19:19

Rapporter annonse