Vi vil at det skal være trygt å kjøpe brukt, og har derfor laget en enkel guide basert på Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer her

Video

LEO AGV - Automatisert håndtering av kasser og kartonger! Ta kontakt!

100 000 kr
LEO er en robot med et førerløst, batteridrevet system for transportering av kasser og kartonger med en vekt opp til 20 kilo og en størrelse opp til 600x400mm. Sammenlignet med andre selvdrevne transportsystemer, er det ikke nødvendig at den er koblet til datamaskin, og er veldig enkel å innstallere. Systemet kan innføres enkelt og er klar for grunnleggende drift etter bare noen få timer. En annen spesiell egenskap er det patenterte overføringssystemet som komplementerer LEO. Ved å følge sporet, går LEO gjennom en overføringsstasjon hvor den losser av kassen/kartongen og plukker opp en ny, helt uten hjelpeelektronikk. Se Youtube-videoen i annonsen for en demontrasjon av hvordan systemet fungerer. Dersom dette vekker interesse hos deg, ta kontakt med oss og få uforpliktende hjelp av en av våre kundekonsulenter.
Ny eller brukt Ny

Generell info

Reolteknikk Nord Vest As holder til på Emblem i Ålesund og leverer lagerinnredning og verkstedsinnredning til gode konkurransedyktige betingelser i hele landet. Besøk oss på www.reolnordvest.no Noen få av produktene du finner her er b.la traller, vogner, jekketralle, småvarereol/hyllereol, dekkreol, universalreol, pallreol, tippcontainer, grenreol, innstikksreol, listverksreol, gjennomløpsreoler, mesanin, verkstedsskap, arbeidsbenk osv. Alle priser er eks mva og frakt. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Emblem, 6013 Ålesund

Annonseinformasjon

FINN-kode 70245478
Sist endret 20. feb. 2020 11:17

Rapporter annonse