DD8L Zambezi - Den beste avfukter har blitt bedre!

Til salgs
4 999 kr
Meaco DD8L Standard har lenge vært en bestselger og testvinner. Nå har Meaco kommet med en helt ny og forbedret versjon av denne avfukteren. Ingen annen avfukter gir deg så mye!

DD8L ZAMBEZI ER EN AVFUKTER MED TØRKEROTOR
Dette gjør at den er veldig stillegående og at den kan brukes i alle temperaturer over null.

DD8L ZAMBEZI HAR ET STRØMBESPARENDE PROGRAM FOR KLESTØRK.
"Laundry+" er et eget program spesielt utviklet av Meaco for å gi best mulig effekt ved klestørk, samtidig som den bruker minst mulig strøm. Les mer lenger ned i annonsen.

DD8L ZAMBEZI HAR EN VELDIG GOR STERILISERENDE IONISERING.
Ioniseringen nøytraliserer mugg, støv, midd, bakterier og vond lukt. Andre avfuktere har også ionisering, men denne nye typen er enda bedre. Les mer lenger ned.

DD8L ZAMBEZI KAN SLÅ SEG AV OG PÅ NÅR DU ØNSKER DET.
Mange avfuktere har en timer hvor hvor den slår seg av etter en viss tid. Zambezi kan slå seg både av og på til faste tider. Les mer lenger ned.

DD8L ZAMBEZI GIR DEG PERFEKT KONTROLL MED "Meaco Control 20+"
Zambezi tar over kontrollen dersom du gjør en feil. Les mer lenger ned i annonsen.

DD8L ZAMBEZI ER LAGET MED UTGANGSPUNKT I DEN BESTSELGENDE MEACO DD8L STANDARD.
Meaco DD8L Standard og Junior har vunnet Best i test en rekke ganger. Zambezi er en enda bedre utgave av den beste avfukteren. Les mer om testene her: http://bedre-inneklima.no/sider/tester-og-omtaler

DD8L ZAMBEZI HAR ET DIGITALT DISPLAY.
Displayet viser temperatur og luftfuktighet, og det er også her du kan programmere avfukteren. Les mer lenger ned i annonsen.

DD8L ZAMBEZI HAR DET UNIKE "Meaco Control Logic".
Hold riktig fuktighet samtidig som du bruker minst mulig strøm. Meaco Control logic sørger for dette. Les mer lenger ned.

DD8L ZAMBEZI HJELPER DEN AFRIKANSKE ELEFANTEN.
Kjøper du en Meaco DD8L er du med på å støtte den afrikanske elefanten. Les mer lenger ned i annonsen.

KLESTØRK:
Meaco DD8L Zambezi er verdens første avfukter i sitt slag som har Laundry +, tørkeprogrammet for klestørk.

En av de vanligste grunnene til kondens, fukt og muggproblemer er at man tørker klær innendørs. Vannet som frigjøres fra klærne når de tørker går ut i luften og kondenserer på alle kalde overflater.

Alle avfuktere kan brukes til å tørke klær, men noen gjør det bedre og billigere enn andre. Spør du din mor om hvordan det er best å tørke klær så sier hun at du skal henge dem utendørs en varm sommerdag med litt vind. Meaco forsøker å etterligne disse forholdene. Zambezi har en ekstra kraftig vifte for å lage en høy luftstrøm. Dette gjør at luften kan ta ut fuktigheten raskere. I tillegg har Zambezi et spjeld som styrer luftstrømmen. Luften blåses ikke bare rett opp eller rett til siden. Luften kan styres dit du har klestørken. Spjeldet kan spre luften jevnt utover klestørken, eller luften kan styres rett inn på noen få plagg som du vet tørker sakte.

Mens andre avfuktere bare slår seg av når rommet er tørt nok så vil Zambezi føle på fuktigheten i rommet under hele trøkeprosessen og hele tiden tilpasse tørkingen og viften. Når klærne er nesten tørre vil det bare være viften som går for å fjerne den aller siste rest av fukt. Dette systemet gjør at du tørker klærne så raskt som mulig, men også at du bruker så lite strøm som mulig. Meaco har lagt mye arbeid i å utvikle tørkeprogrammet Laudry+. Du kan dermed bruke tiden din på andre ting, og vite at Zambezi tørker klærne på billigste måte.

Sammenligner du med en tørketrommel så vil Zambezi gi deg like godt resultat, men med et lavere strømforbruk.

IONISERING:
Meaco DD8L Zambezi er verdens første avfukter med "Sterilizing Ioniser+ Technology".

Standardversjonen av DD8L har alltid hatt ionisering, og mange av våre kunder er veldig fornøyd med den. En ionisering gjør at lukt reduseres, at små støvpartikler i luften binder seg lettere til luftfilteret og at luften renses. Vi har også kunder og forhandlere som mener de negative ionene har en positiv virkning på mennesker og dyrs harmoni og adferd.*

Meaco DD8L Zambezi har en ionisering som er enda bedre. Denne kalles "Sterilizing Ioniser+ Technology". Denne ioniseringen er mye kraftigere enn det standardversjonen har, og virker i en mye større avstand. Den nye ioniseringen er vitenskaplig bevist å fjerne virus, bakterier, mugg, lukter og en rekke andre skadelige partikler i luften.

Den nye ioniseringen sender ut en kombinasjon av hydrogenioner og oksygenioner. Dette gir sunnere og renere luft til deg og din familie.

* Vi vet at det er skrevet mange kritiske artikler til negative ioner, og at enkelte er skeptiske til slik ionisering av luften. Noen mener det er humbug, noen mener effekten er for liten og noen mener det mangler vitenskaplig dokumentasjon. Vi hos Bedre Inneklima AS er ingen vitenskapsfolk, men vi snakker med kunder hver eneste dag. Vi får mange gode tilbakemeldinger når det gjelder ioniseringsfunksjonen på Meaco DD8L Standard. Vi er derfor overbevist om at det har en positiv effekt, enten det er vitenskaplig bevist eller ikke.

TIMER:
Meaco DD8L Zambezi er verdens første avfukter i sin klasse med så mange funksjoner for timeren.

Meaco DD8L Standard har en timer. Den er slik at maskinen stopper etter et visst antall timer. Det er praktisk om du vet at klesvasken tørker på to timer, og at du ikke vil at avfukteren skal stå på mer enn nødvendig. Zambezi har en timer som gjør mye mer enn dette.

Zambezi har en innebygget klokke, og du kan få avfukteren til å slå seg av på et visst klokkeslett, men du kan også få den til å starte på et visst klokkeslett. Du kan programmere avfukteren til kun å kjøre i visse tider på døgnet. Dette kan være praktisk i mange forskjellige situasjoner. Kanskje ønsker du at avfukteren skal være avslått når du skal sovne, men du ønsker at den skal starte etter at du har sovnet. Kanskje har du for små sikringer og kan ikke bruke flere ting på samme kurs samtidig. Da kan du få Zambezi til å starte når vaskemaskinen er ferdig. Med tiden vil vi nok få forskjellig strømpris på forskjellige tider av døgnet. Da er Zambezi klar til å tilpasse seg dette.

Zambezi er verdens første avfukter i sin klasse som tilbyr slike funksjoner på en timer.

KONTROLL 20+
Zambezi er verdens første avfukter i sin klasse til å ha Meaco Control 20+

Vi har mye erfaring med den bestselgende Meaco DD8L Standard. Vi ser at våre kunder ofte setter avfukteren på den laveste effekten for å spare strøm. I mange tilfeller står en slik avfukter i en båt, i en hytte, i en bobil eller i en garasje. Dette er steder der du ikke er hver dag. Da kopler man til en slange og lar vannet drenere ut. Slik kan en Meaco avfukter stå i månedsvis uten tilsyn. Det er ingen problemer.

Hva så i de enkelte tilfellene der det kommer en ekstrem belastning? Kanskje er det en storm som gjør at det kommer spesielt mye fukt? Kanskje er det unormale temperatursvigninger som skaper mye kondens? Kanskje var det behov for høy effekt selv om du valgte lav effekt? Du er mange mil unna og får ikke gjordt noe med det. Dette er ikke noe problem! Dersom Zambezi forstår at noe alvorlig har skjedd så tar avfukteren over styringen selv. Meaco Control 20+ fungerer slik at dersom fuktigheten kommer 20%RH over den settingen du har valgt så er det tydeligvis noe galt. Da starter Zambezi full effekt både på viften og tørkeprosessen frem til situasjonen er under kontroll. Når det er vanlige forhold igjen, så går maskinen tilbake til normal bruk.

Zambezi redder situasjonen, og du merker ingenting.

En annen god funksjon som har blitt med fra den eksisterende DD8L er at avfukteren starter automatisk når strømmen kommer tilbake etter et strømbrudd. Dette er spesielt viktig der du ikke er og ser til maskinen daglig, slik som i båt, camping, hytte, garasje eller lagerlokaler. Når strømmen kommer tilbake så starter Zambezi i samme modus som den var da strømmen forsvant. Du vet, elefanter glemmer aldri.

DISPLAY
En god avfukter gir deg full kontroll over ditt inneklima, men hva er egentlig fuktigheten? Zambezi er verdens første avfukter i sin klasse som viser deg temperatur og fuktighet i et display.

Meaco DD8L Zambezi har et display der du hele tiden kan se temperatur og fuktighet i rommet der avfukteren står. Her kan du også velge hvilken fuktighet du ønsker å ha. Du kan styre timeren (se egen fane) og du kan styre spjeldet som styrer luftstrømmen, samt en rekke andre funksjoner. Displayet på Zambezi gir deg full kontroll.

Displayet vil også kunne vise deg et bilde av en glad eller trist Zambezi elefant, avhengig av om det er riktig eller feil fuktighet i rommet.

Ingen andre avfuktere vi vet om gir deg så mye informasjon.

SLÅ MEG PÅ
Zambezi er verdens første avfukter i sin klass som selv ber deg om å slå den på.

Mennesker har en god evne til å føle temperatur, og vi merker med en gang om det er for kaldt eller for varmt. Fuktighet derimot har vi ikke så god mulighet til å føle. Mange sier at det føles rått, eller at det føles fuktig. Ofte er det ikke fuktigheten vi merker, men det er konsekvensene av den, som for eksempel mugglukt.

Da er det fint at du har en Zambezi avfukter som gjør dette for deg. Zambezi er nemlig laget slik at det føler på fuktigheten hele tiden, selv når du har slått den av. Hvis Zambezi merker at det er alt for høy fuktighet så vil maskinen be om å bli slått på. Displayet vil blinke med teksten "HI", og dermed fortelle deg at du burde slå på avfukteren din.

Meaco DD8L Zambezi passer på deg, selv når den er slått av.

MEACO CONTROL LOGIC
Hvorfor bruke mer strøm enn nødvendig? Meaco Control logic blir videreført.

Meaco Control logic ble utviklet til Meaco DD8L Standard, og den har blitt videreført på den nye DD8L Zambezi. Dette systemet gjør at du kan tørke ut luften uten å bruke mer strøm enn nødvendig.

Avfukteren kontrollerer hele tiden luftens fuktighet sett opp mot den fuktigheten du ønsker. Når målet er nådd slår maskinen seg helt av. Det betyr at den stopper både tørkeprosessen og viften. Dette gjør at du sparer strøm, og det gjør at det blir lengre levetid på maskinen siden du får færre unødvendige driftstimer.

Mens andre avfuktere bare stopper tørkeprosessen, så stopper Meaco også viften og andre tørkerelaterte funksjoner. Det er ikke noe poeng å bruke mer strøm enn det som er nødvendig.

VELDEDIGHET OG SOSIALT ENGASJEMENT
Vi gir deg bedre inneklima, men vi ønsker også å gjøre verden til et bedre sted!

Kjøper du en Meaco DD8L Zambezi så går det automatisk 25 kr* til David Shepherd Wildlife Foundation.

David Shepherd Wildlife Foundation er en liten og effektiv organisasjon som jobber for å redde utrydningstruede dyr. Ett av dyrene de jobber med er den afrikanske elefanten.

Kjøper du Meaco DD8L Zambezi gjør du livet bedre både for deg, din familie og den afrikanske elefanten.


ENDA FLERE FUNKSJONER:
Meaco DD8L Zambezi er verdens første avfukter som gir deg så mye i en maskin. Zambezi har mange flotte og praktiske fuksjoner, og vi skulle gjerne skrevet en fane om dem alle.

Her nevner vi kort de funksjoner du får som en "bonus":

*** Barnesikring. Du kan aktivere en barnesikring for å sikre at barna ikke tuller med innstillingene.

*** Forbedret kondensator for å gi enda bedre ytelse uten å øke strømforbruket.

*** Bakteriedrepende luftfilter

*** Mugghemmende overflate i vanntanken

*** Spesialutviklet system for å hindre blokkasje og lekkasje

*** Sikkerhet. Det er veldig sjeldent en avfukter begynner å brenne, men likevel er det det vi frykter mest. Zambezi har innebygget alle mulige former for sikkerhet. Det er temperaturovervåkning på flere forskjellige komponenter. Det er sensorer og målere som overvåker alt som kan gå galt. Det er back up systemer som tar over i tilfelle det vanlige sikkerhetssystemet skulle svikte. Det siste vi ønsker er å forårsake en brann hos våre kunder. Derfor bygger Meaco inn all sikkerhet som er tilgjengelig, selv om det gjør at maskinen blir noe dyrere.

*** Veldedighet. Kjøper du en Zambezi er du med på å hjelpe utrydningstruede dyr.

*** Vedlikehold. Det eneste du behøver å gjøre er å støvsuge luftfilteret jevnlig. Skulle du glemme det eller skulle det være mer støv i luften enn normalt så har vi tenkt på det også. Zambezi er laget slik at du enkelt kan rense den selv dersom du skulle få en blokkering og maskinen går tett. Du slipper å sende den inn til oss for en rens slik man måtte med DD8L Standard.

*** Forbrukersikkerhet. Kjøper du en Zambezi, eller et hvilket som helst annet Meacoprodukt fra en av våre autoriserte norske forhandlere så er du garantert den beste service vi kan gi. Norsk forbrukerkjøpslov gjelder, men vi strekker oss ofte enda lenger enn dette. Kjøper du produktet fra utlandet må du dessverre selv ordne opp dersom det skulle skje noe galt med produktet, eller om det ikke svarer til forventningene. Kontakt oss for din nærmeste forhandler.

*** Norsk kundeservice hver dag. Kontakt din lokale forhandler eller ring oss på 33 47 01 00 så svarer vi på alt du måtte lure på.

Hvilke flere argumenter trenger du for å velge en Meaco DD8L Zambezi? Den beste har blitt enda bedre!


TEKNISKE DATA
Type avfukter Tørkerotor
Kapasitet Ca 9 liter pr døgn, alle temperaturer*
Vanntank 3 liter
Kontinuerlig drenering Ja, via slange (medfølger)
Pumpe Nei
Luftstrøm 85 / 105 / 150 m3 pr time
Viftehastigheter 3 stk
Vekt avfukter 7,8 kg
Vekt inkl emballasje 9,0 kg
Lydnivå 41 / 45 / 50 dB
Ionisering Ja, 6 x105m3
Ozon Ja, men veldig lite (0-0,5 ppm)
Temperaturområde 0-37 grd C
Kan den brukes i frost Ja, men vannet må ikke fryse i maskinen
Kontakt oss for mer info
Strømtilførsel 230 Volt - 50 Hz - Normal norsk spenning.
Strømforbruk 45 / 350 / 660 Watt - Strømforbruk etter valgt modus
Tilstand Ny

Generell info

Bedre-inneklima.no er nettbutikken til Bedre Inneklima AS. Vi selger det du trenger for et bedre inneklima - luftavfukter - luftrenser - luftfukter. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag. Du er velkommen til å besøke oss i Bekkeveien 3. Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600, mens nettbutikken selvfølgelig er åpen døgnet rundt.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 70047295
Sist endret 19. mar. 2020 15:17

Rapporter annonse