Garasjetelt PRO 3,6x7,2x2,68m PVC m Teltbunn, Grønn, Lagertelt, Bil telt

Til salgs
8 813 kr
DANCOVER GARASJETELT PRO 3,6X7,2X2,68M PVC, MED TELTBUNN, GRØNN

Garasjetelt til all slags lagring. Perfekt når du trenger en fleksibel, sikker og rimelig løsning som kan plasseres mer eller mindre overalt. Den galvaniserte stålrammen og vanntette duken har god holdbarhet og sørger for optimal lagring! Kraftige stropper til sikring av duken til bunnrammen. Teltbunn i PE med borrelås inkludert.

Bredde: 3,60 m.
Lengde: 7,20 m.
Sidehøyde: 2,20 m.
Mønehøyde: 2,68 m.
Port (B x H): 3,6/3,2x2,10 m.
Takduk: Kraftig PVC 500 g/m²
Sideduk: Kraftig PVC 500 g/m²
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør / fittings: 32x1,2mm+25x1,1mm
Farge: Grønn
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 161 kg.

- Rimelig og fleksibel løsning
- Perfekt lagringsplass til biler, motorsykler, hagemaskineri, sykler, tilhengere osv.
- Slitesterk, vanntett duk
- Kraftige stropper til sikker montering
- Rikelig med ståhøyde
- UV-bestandig duk
- Teltgulv inkludert
- CE-sertifisert i henhold til EN 1090

Garasjetelt er fleksible og perfekte til nesten all slags lagring

Garasjeteltene i PRO-serien er fleksible, her kan du beskytte bilen, motorsykkelen, hagemaskineri, sykler, tilhengere, byggematerialer osv. fra vær og vind. Det funksjonelle garasjeteltet er enkelt å montere og du kan sette det opp nesten overalt – her får du raskt mye ekstra lagringsplass og til en veldig konkurransedyktig pris. Garasjetelt er fleksible og beskytter biler, motorsykler, hagemaskiner, sykler, tilhengere, byggematerialer osv. fra vær og vind. Garasjeteltet er lett å montere og du får mye ekstra plass til lagring raskt som bare det.

Garasjetelt har en solid stålramme

Garasjetelt eller lagertelt er laget av galvaniserte stålrør med en korrosjonsbehandlet overflate. Bunnrammen er festet til bakken med de inkluderte jordspydene for å sikre konstruksjonen til underlaget i tilfelle kraftig vind. I tillegg har duken en stormduk på begge sider, som beskytter mot sidevind. Du må grave stormduken ned i bakken eller dekke den med steinheller eller tilsvarende tungt materiale. Hvis du foretrekker en mer permanent løsning? Sett garasjeteltet på et betongunderlag ved bruk av ekspansjonsbolter. Døren laget av presenning (samme materiale som duken) sørger for enkel tilkomst, og det er mulig å ha døren helt åpen når du går inn eller ut av garasjeteltet.

PVC-duken til garasjeteltet

Duken er laget av vanntett PVC og har en 3-lags konstruksjon med belegg på begge sider. Den innebygde ripstopp-effekten vil forhindre at en mulig rift utvikler seg videre. Duken er UV-bestandig, som sørger for holdbarhet og god beskyttelse av det som lagres på innsiden.

Teltgulv gir optimale lagringsforhold

Teltgulvet gir perfekt beskyttelse mot fuktighet, kondens, skitt og støv – og det hindrer at det bygger seg opp høy luftfuktighet. Garasjen og teltgulvet utgjør den ideelle beskyttelsen for det som lagres, enten du har et kjøretøy eller andre ting inne i teltet. Du fester teltgulvet til innsiden av teltduken med kraftig borrelås.
Tilstand Ny

Generell info

Frakt er ikke medregnet!
Pris inkl. MVA, toll og innfortolling

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 67542128
Sist endret 26. aug. 2020 10:26

Rapporter annonse