Oppbevaringstelt PRO 2,4x6x2,34m PVC, Grå, Lagertelt, Minilager, Garasjetelt

Til salgs
4 932 kr
DANCOVER OPPBEVARINGSTELT PRO 2,4X6X2,34M PVC, GRÅ

Oppbevaringstelt for alle typer lagring, når du ønsker en fleksibel, trygg og rimelig løsning som kan settes opp nesten overalt. Den galvaniserte stålrammen og den vanntette duken sikrer god holdbarhet og optimal lagring! Kraftige stropper for å sikre duken til bunnrammen.

Bredde: 2,40 m.
Lengde: 6,00 m.
Sidehøyde: 1,90 m.
Mønehøyde: 2,34 m.
Port (B x H): 2,4/1,6x1,8 m.
Takduk: Kraftig PVC 500 g/m²
Sideduk: Kraftig PVC 500 g/m²
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør / fittings: 32x1,2mm + 25x1,1mm
Farge: Grå
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 97 kg.

Boks dimensjoner:
Boks 1: 57,0 x 25,5 x 67,0 cm.
Boks 2: 42,0 x 15,0 x 135,0 cm.
Boks 3: 30,0 x 15,0 x 150,0 cm.
Boks 4: 67,0 x 27,0 x 57,0 cm.

Inkludert: Jordspyd

PRODUKTINFORMASJON
- Økonomisk og fleksibel løsning
- Sikker lagring for bilen og mye annet
- Slitesterk, vanntett kanvas
- God hodehøyde
- 2 dører sikrer god tilgang
- UV-motstandsdyktig kanvas

Oppbevaringstelt er fleksible og perfekte for et stort antall lagerløsninger

Oppbevaringstelt er fleksible og beskytter hagemaskineri, sykler, tilhengere, bygningsmaterialer osv. fra været. De funksjonelle oppbevaringsteltene er enkle å montere og å sette opp og de vil på kort tid gi deg mye ekstra lagerplass – til markedets beste pris.

Oppbevaringsteltene har en solid konstruksjon

Oppbevaringstelt er laget av galvaniserte stålrør med en korrosjonsbehandlet overflate. Bunnstengene er festet til bakken med pluggene som følger med for å sikre oppbevaringsteltet mot sterk vind. I tillegg har presenningen stormduk på begge sider som beskytter mot sidevind. Stormduken må graves ned i bakkes og dekkes med tung stein eller annet tungt materiale. Oppbevaringsteltene kan også settes opp på betongflater ved å bruke ekspansjonsbolter, hvis du ønsker en mer permanent løsning. Døren som er laget av presenningsmateriale sikrer enkel adkomst, og når du ønsker å fri adkomst i sammenheng med hagearbeid eller tilsvarende kan du ha døren helt åpen for så lenge du måtte ønske.

Oppbevaringsteltet og duken

Presenningen er laget av PVC-materiale og laget av en 3-lags konstruksjon belagt på begge sider. Innebygget ‘rift-stopp’ effekt vil hindre en mulig rift til å utvikle seg videre. Presenningen er UV-motstandsdyktig som gir god holdbarhet og god beskyttelse av det som er lagret i teltet. Presenningen er flammehemmende men åpen ild og enhver antenningskilde må ikke komme i nærheten av presenningen.

Dancover ekspertråd

Gi dine lagrede gjenstander den optimale beskyttelsen og kjøp en solid underlag til Oppbevaringsteltet, eller velg ‘luksusløsningen’ med et fast plastgulv. Underlaget gir den perfekte beskyttelsen mot fukt, kondens, smuss og støv – og den hindrer fuktigheten fra å bygge seg opp. Et underlag er en effektiv og rimelig løsning som vil ta godt vare på det du har lagret.

Pris er inkl. mva!

Dancover:
Ring oss på 231 00 690
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, toll og innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 64994820
Sist endret 11. nov. 2020 11:40

Rapporter annonse