BK Hengeren PL 2044B Stor henger for frakt av scooter/ATVhengeren.

Til salgs
41 600 kr
Stor varehenger med tipp og baklem som brukes som kjørerampe for scooter og ATV. Forsterkede karmer og lyspanel er standard. Den er hele 440cm lang og 195 cm bred. Kan leveres med norges rimeligste topp av armert glassfiber med åpning bak. (se bilder) Oppgitt pris er kun for tilhengeren.

Følg linken for å finne en forhandler nær deg.
http://www.bkhengeren.no/Forhandler

totalvekt: 1300 kg
Nyttelast: 815 kg
Kassemål: 410x220x27
Hjul: 165R13" M+S

RAMMER: Alle våre rammer er helsveist og varmgalvanisert. De er kraftig dimensjonert med tanke på tilhengerens totalvekt og nyttelast. Ettersom de er helsveist blir det færre skruer og skjøter, noe som reduserer muligheten for rustangrep og øker stabiliteten. Våre varehengere har solid V-drag noe som gjør at den har høy kjørekomfort og er meget stabil.

SURREFESTER: Våre modeller er utstyrt med kraftige innvendige, nedfelte, og utvendige surrefester. Dette for at du skal ha mulighet til å sikre lasten på en god og forskriftsmessig måte.

SKJERMER: Alle vår hengere har stålskjermer og tåler 200kg, så disse kan du trykt stå på ved sikring / stropping av godset.

KARMER: Alle våre karmer er forsterket slik at de tåler press mot karmene og hengslene er selvfølgelig sveiset.
Tilstand Ny

Generell info

BK Hengeren holder til i Fredrikstad og har et stort forhandlernett over hele Norge. Gå inn på www.bkhengeren.no og se på hele vårt utvalg og finn din nærmeste forhandler for et godt pristilbud. Finner du ingen forhandler i ditt distrikt så kontakt oss for hjelp og info.

Kortbølgen 1, 1630 Gamle Fredrikstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 63807730
Sist endret 16. sep. 2019 13:05

Rapporter annonse