Sacco of Norway

Til salgs
945 kr
Sacco of Norway AS er produsent av den originale Sacco®, som er blitt et verdensberømt sittemøbel og et tideløst møbelikon.

Sacco of Norway AS kjøpte rettighetene til merkenavnet Sacco® fra Ekornes i mai 2008. Produksjonen av Sacco® skjer nå i Innvik, en bygd i Stryn kommune som ligger midt i den vakre Nordfjordregionen, og som er godt kjent for sine lange tradisjoner innen tekstil.Sacco medium fra kr. 945,-
Sacco medium plus fra kr. 1.545,-

Sacco medium plus Canvas print kr. 1.995,-

Leveres i Softshell.
Softshell er er et mykt, pustende og vannavstøtende tekstil og du får det i fargene lilla, brun, rød og svart.

Den originale Sacco®
- et verdensberømt sittemøbel

Saccosekken er et verdensberømt sittemøbel, og blant de absolutte ikonene innen møbeldesign fra 70-årene. Sacco® ble skapt i 1968 av tre italienske designere, og i dag produserer Sacco of Norway AS i Norge den originale Sacco®.

Barnas favoritt, men også for ungdom og voksne
Sacco® er alle barns kosestol og finnes i de fleste hjem. Saccosekken er like praktisk som den er komfortabel. Bare slipp den ned der du vil og følg etter selv. Med en Saccosekk eller flere har du mobile sitteplasser for både store og små.

Sacco® er på moten igjen
Interessen er stor for dette komfortable møbelikonet, som i sin tid ble ”født” som et designstunt for voksne. Skal du innrede moderne i dag er Sacco® nærmest en obligatorisk del av inventaret. Saccosekken fås i dag i mange farger og stoffkvaliteter.


( Seljord, Skien, Porsgrunn, Larvik, Sandefjord, Vinje, Vrådal, Rauland, Kviteseid, Nissedal, Notodden, Kongsberg, sakko, sacco, sakkosekk, sekkestol, posestol, sekk, stol, saccosekk, saccostol )
Tilstand Ny

Generell info

Bo-Senteret AS. Møbelbutikk på hele 1.500 m2 midt i hjertet av Telemark. Besøk vår spennende utstilling. Her kryr det av varer fra inn - og utland og alltid gode tilbud!
Lageret på 800 m2 dekker hele vareutvalget.

Vi har åpent:
09-16.30 hverdager.
Torsdag 09-18.00.
Lørdag 09-14.00.

Brøløsveien 9, 3840 Seljord

Annonseinformasjon

FINN-kode 61646449
Sist endret 8. nov. 2019 10:01

Rapporter annonse