Video

Hilltip SnowStriker - Snøplog, Brøyteskjær, V-plog, Diagonalplog med GPS

Til salgs
Hilltip SnowStriker er en snøplog/brøyteskjer med justerbar posisjon for alle europeiske pickuper, og kan leveres i ulike bredder; 185cm, 210cm, 225cm og 240cm. Plogen er lett, men utrolig solid. Den er fremstilt av meget sterkt stål, men veien kun 155 kg! (Modell 2250-VP)

Festesystemet passer til de fleste typer pickuper, SUV-er, varebiler, lastebiler og andre kjøretøy. Vi leverer også ploger til 3,5-10 tonns biler.

BRUKSOMRÅDE:
Dette er den første plogen av sitt slag bygget i Europa - og er beregnet til europeiske kjøretøyer. Hilltip Quick Hitch festeanordning gjør dette til en snøplog som er enkel å montere og demontere, og som kan brukes sammen med de fleste pick-uper og SUVer på markedet.

PLOGKONSTRUKSJON:
Det bueformede pulverbelagte skjæret er laget av svært sterkt stål, noe som er nøkkelen til denne holdbare, men lette plogen. Det regulerbare todelte sliteskjæret leveres i polyuretan eller svært slitesterkt stål.

STANDARDFUNKSJONER:
Sliteskjær med to segmenter med utløsningsfjærer som beskytter plogen og maskinen når den kommer borti fortau eller andre hindringer. Utløsningsfjærene på den ene siden av kuttekanten presser seg sammen når den treffer en hindring eller gjenstand, mens den andre delen holder seg på bakken. Plogen har skjærekant med justerbar angrepsvinkel og sylinderløft. Den har en 12 V kraftblokk med høy ytelse i lukket deksel, lystårn med halogenlys og kantmarkerende LED-lys.
Skjæret er bueformet for å optimal snøryddingseffekt. Plogen har Hilltip Quick Hitch festesystem - raskt og enkelt plogutstyr som monteres på bil, med et elektrisk universalstøpsel.
Bladet svinger og pendler under brøytingen for å få bedre skraping (Fortau 5 ). I førerhuset har du en selvdiagnotiserende styrespak.

NEDTRYKKSSYSTEM:
Plogen bruker det hydrauliske system for å trykke plogen ned for å oppnå en bedre skraping.

VALGFRIE FUNKSJONER:
•Fargealternativ: Oransje snøplog
•Snødeflektor:
- Vplog: poly-snødeflektor
- Rett blad: bueformet snødeflektor av stål
(øker bladets høyde med 5 cm)

TILBEHØR:
Hilltip H-Track er en sporingsprogramvare som er kompatibel med alle modeller av SprayStriker, IceStriker og SnowStriker.
Med den nye sporingsprogramvaren kan du enkelt spore og administrere alle dine spredningsenheter og snøploger online på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.
HTrack er ett valgfritt tilleggsprodukt som må bestilles dersom det er ønskelig, og er ikke inkludert i brøytepakken. Det kommer da et engangsbeløp for produktet, samt et månedsbeløp for lisens itillegg.
* * * * *
Hilltip H-Track kan hjelpe deg å forbedre bedriften din ved å:
- La deg analysere for mer lønnsomme ruter, redusere unødige km, senke drivstofforbruket og få gjort mer arbeid på kortere tid.
- Kalkulere volumet av spredermateriale som blir brukt, samt tidsforbruket på hver rute, hvilket gir deg en bedre innsikt i faktisk forbruk.
- Identifiserer sjåfører og oppdager uønsket kjøreatferd, viser eventuelle behov for ytterligere opplæring/oppfølging og gir deg ro i sinnet ved å se at jobben blir utført riktig.
- Bevis til din kunde at du har vert på stedet, med støtte av GPS tidsstempel, samt en bekreftelse av hvor mye spredermateriale som er brukt.

Spesifikasjoner og annen informasjon kan bli endret uten forhåndsvarsel.

Link til video med rett plog: https://drive.google.com/file/d/1mi3uYGPCfmkD_hgH61FRQvQlX2_mpcbY/view
Tilstand Ny

Generell info

Vest Brøyteutstyr AS holder til i Os i Hordaland og er leverandør av utstyr til brøyting, strøing, salting og kosting. Norske forhold krever skikkelig utstyr hos oss får du det du trenger for å få ryddet opp!

For mer informasjon om våre produkter, besøk vår hjemmeside, facebookside eller kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Tømmernes 47, 5212 Søfteland

Annonseinformasjon

FINN-kode 60744807
Sist endret 25. jun. 2020 14:28

Rapporter annonse