Kudos X2 høyttaler

Til salgs
12 000 kr
Vi har nå fått inn 4 sett Kudos X2 som vi selger ut til spesialpris. Settene er helt nye. Veil utsalgspris er kr 15990,-


Kudos X2 en gulvstående høyttaler hvor den britiske produsenten har laget en rimeligere høyttaler som er kompakt, lett plasserbar i ditt rom og samtidig gir deg high-end følelsen til langt dyrere høyttalere.

I Kudos X2 får du en 78cm høy høyttaler med bassrefleks som peker nedover. Dette gir deg stor fleksibilitet mht plassering i forhold til vegger. I tillegg har Kudos klart å behold det detaljerte og åpne lydbilde Kudos er kjent for.

Vi har høyttalere tilgjengelig for utlån. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende hifi prat. Anbefaler å prøve denne høyttaleren I kombinasjon med Mitchell & Johnson SAP201v, Dared Saturn Signatur eller Roksan K3 - noe som utgjør en veldig god kombinasjon. Ta kontakt for tilbud på en totalpakke.

Tekniske data:
Main driver: Kudos 15cm coated paper cone and 26mm voice coil
Tweeter: Kudos 25mm soft dome
Sensitivity: 86.5dB
Impedance: Nominal 8 ohms
Dimensions: 780mm x 166mm x 206mm (hwd)
Frequency response: 30Hz – 25kHz AIRR (Average In Room Response)

Høyttaleren kommer I hvit, valnøtt, eik, sort, cherry og rosenut utførelse
Tilstand Ny

Generell info

Moet Audio holder til på Sola i Rogaland. Selskapet er en importør av kvalitets Hi-Fi, og fører blant andre kjente merker som Dared, Wiss, Mitchell & Johnson, Halide, Roksan og Kudos.

Vi har valgt å begrense oss til noen produkter som representerer noe unikt innen sitt prissegment. Alle våre produkter er anerkjente for ytelse og kvalitet, noe som bekreftes i tester og utmerkelser fra nasjonal og internasjonal fagpresse. Du finner våre annonser på Finn.no og kan følge oss på Facebook.

Vi har demo produkter tilgjengelig som kan lånes hjem for test. Ta kontakt for et godt tilbud og en uforpliktende hifi prat !

Vi kan tilby god service og oppfølging, kvalitet i leveransene, samt gode priser. Hos oss har kunden en garanti for at evnt reklamasjoner blir behandlet på en effektiv måte.

4050 Sola

Annonseinformasjon

FINN-kode 60734476
Sist endret 29. sep. 2020 12:41

Rapporter annonse