Grayl. Effektiv Vannrensing. Fri frakt

Til salgs
999 kr
The Grayl. Vannfiltrering Rustfritt Stål, virker som en Presskanne. Renser 0,5 liter pr. gang. Drikkeflasken med integrert Vannrensing. Flere tusen Nordmenn blir syke av parasitter og bakterier hvert år og urent drikkevann både ute og hjemme er den største kilden til dette. The Grayl renser drikkevannet ditt om du er på kontoret, fjellet, sykkeltur, hjemme, trening, hytta, i båten eller utlandet vil du via drikkeflasken alltid ha tillgang til rent vann. Vannrenseren er veldig lett å bruke og er utrustet med lokk som gjør den helt tett. Skal du drikke rett fra flasken er lokket utrustet med en ventil som enkelt lar seg åpne og lukke. Filteret renser 150 L vann før det må byttes. Nye filtere kan enten kjøpes her eller hos Norsk Importør. Drikkeflasken leveres med 3G+ filter som tar 99,99% av alle bakterier som e.coli og salmonella, dette rekker normalt for europeisk bruk. Skal man til mere eksotiske land, anbefaller vi kjøp av Grayls G3+ purifier. Kjøp Grayl vannrenser, alltid tilgang på billig rent vann, og spar Miljøet for 1000 vis av PLASTFLASKER.
Tilstand Ny

Generell info

BagBrokers.no er en NORSK nettbutikk med et moteriktig og aktuelt utvalg av reiseutstyr, kofferter, sekker og bagger. Våre kunder er reiseglade, og ønsker seg moteriktige kvalitetsprodukter både til hverdag og ferie.

Selskapet holder til i Asker,og våre medarbeidere har bred erfaring, både med netthandel og produkter. Vi står på knallhardt, for å tilby det beste utvalget på nett av kvalitetsvarer. Vi har veldig raske leveringer og som et Norsk firma betaler vi fraktkostnaden.

Vi driver kun utsalg via internett og i vårt sortiment finner du kjente merkevarer som blant annet: AMERICAN TOURISTER BY SAMSONITE , LEXON, GRAYL, ÖGON, HIGH SIERRA, VOUGE, OVERBOARD OSV.

Vi selger kun kvalitets produkter til riktig pris!

Postboks 32, 1371 Asker

Annonseinformasjon

FINN-kode 58430576
Sist endret 16. apr. 2020 17:41

Rapporter annonse