Sorpsjonsavfukter / byggtørker - Arida Pro S35 - 4-hullsversjon

Til salgs
22 999 kr
Oppgitt pris er inkludert MVA.

Arida Pro S35 er en sorpsjonsavfukter som tørker effektivt i alle temperaturer. Fuktigheten blåses ut av bygget som fuktig luft. Intet vann som skal tømmes.

Nominell kapasitet er 35 liter vann / døgn. Maksimal kapasitet (ved optimale forhold) er 46 liter vann / døgn.

Arida Pro S35 kan benyttes som en 4-hulls sorpsjonsavfukter. De fleste sorpsjonsavfuktere skaper et lite undertrykk i rommet, som må kompenseres med kaldluft inn gjennom ventiler. På 4-hullsversjonen er det mulig å unngå dette ved å kople til en slange fra utsiden og inn i maskinen. Velg selv om du ønsker å benytte denne funksjonen eller ikke.

Arida Pro S35 kan utstyres med ekstern hygrostat eller kjøres kontinuerlig.

Slanger kan koples til, slik at maskinen ikke nødvendigvis behøver å stå i det rommet som skal tørkes.

Serien Arida Pro består av sorpsjonsavfuktere i to størrelser, en på 25 liter / døgn nominellt og en på 35 liter / døgn nominelt. Arida Pro er produsert i Europa, og har en meget høy byggekvalitet. Det er en solid maskin, som kan benyttes til fast installasjon, eller brukes sporadisk i byggevirksomhet, skadesanering etc.

Du kan kjøpe Arida avfukter fra oss som importør, eller du kan ta kontakt med oss for informasjon om nærmeste byggevarehus som forhandler Arida.

Kontakt oss idag for mer informasjon. Ring oss på 33470100, vi hjelper deg gjerne.
Tilstand Ny

Generell info

Bedre-inneklima.no er nettbutikken til Bedre Inneklima AS. Vi selger det du trenger for et bedre inneklima - luftavfukter - luftrenser - luftfukter. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag. Du er velkommen til å besøke oss i Bekkeveien 3. Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600, mens nettbutikken selvfølgelig er åpen døgnet rundt.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 58409093
Sist endret 19. mar. 2020 15:30

Rapporter annonse