Weaver Transom Rear Arc Kit

Til salgs
5 890 kr
Tung og stor jolle? Eller vanskelig å finne plass til aktre gummipad? Her er løsningen med et nytt solid beslag i feste mot jollas akterspeil.

Erstatter aktre gummipad og bøyle, og benyttes også der påhengeren (større motor) blir værende på. Lagervare i nettbutikken.

Se alle løsninger på vår nettside www.tender.no

Her er jolla trygt plassert i Weaver systemet og klar for bruk "utaskjærs". Weaver har unik styrke og den eneste snap-daviter du kan stole på i bruk utenfor havnebassenget.

Weaver Snap Daviter passer alle typer gummibåt, som Zodiac, Bombard, Quicksilver, Aquaquick, Grand, Suzumar, Honwave, West, Mercury, Oceanrunner, Maritim, Bestmarin, Silvermarin, Sevylor, Seatec og AQ med flere. Egne fester er utviklet for Pioner, Walker Bay og Steady joller.

Vi har i mer enn 20 år leveret til produsenter som Viksund, Viknes, Windy, NB, Nidelv, Skilsø, Scand, Skorgenes, Nor Star, Saga Boats, Bavaria, Sea Ray, Jeanneau, Nord West og Marex. Totalt er det i dag hele 10 forskjellige beslag til plattform. Dermed tilpasses løsningen alle båter, med eller uten badeplattform, motor båt og seilbåt. Fraktfri levering på komplette sett.

Alt fra Weaver rangeres som en del av ditt sikkerhetsutstyr og leveres med livstidsgaranti. Se informativ film nede på siden.

Bruksområde til: plastjolle, lettbåt, gummibåt, robåt

Update 24/06/20
Tilstand Ny

Generell info

KONTOR- OG TELEFONTID:
Man. - Fre.: 10:00-16:00
Lørdag: Stengt


MER ENN 20 ÅR SOM LEVERANDØR AV POLYMARINE OG WEAVER MARINE PRODUCTS.

- FORESPØRSLER UTEN NAVN OG ADRESSE/ POSTNUMMER BLIR IKKE BESVART.

Du finner alle våre produkter tilgjengelig i Nettbutikken (klikk på link i annonsen)

Tender Sport Marine har spesialisert seg på enkel og sikker frakt av jolla, den originale Weaver Snap Daviter og den nye prisgunstige Insta-Lock. Fra Polymarine fører vi et komplett vareutvalg innen lim/ lapp og tettemidler, maling, vask, rens og polish til gummibåt.


Tender Sport Marine
Skolmar 23, 3232 Sandefjord, Norway
Tlf. 918 70 921
Nettside: www.tendermarine.no
Mail: post@tender.no
Bank: 2480 05 39699
Org. nr. 968935143

Skolmar 23, 3232 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 58121584
Sist endret 24. jun. 2020 22:37

Rapporter annonse