Video

Hasle Excursion 520 havkajakk

Til salgs
9 990 kr
EN FLOTT HASLE KAJAKK OG BRUKERVENNLIG HAVKAJAKK

Dette er en nyutviklet havkajakk der produsenten har lagt særlig vekt på at "store" personer skal sitte komfortabelt i kajakken. En svært brukervennlig og funksjonell kajakk med mange gode detaljløsninger. Sete og ryggstøte gir meget god sittekomfort som er viktig særlig på langtur.


HASLE KVALITET

Hasle Excursion 520 er en videreutvikling av de gjennomprøvde og populære modellene Hasle Explorer og Hasle Expedition. Dette er begge båter som har solgt i tusentall og som virkelig har bevist sin styrke, kvalitet og brukervennlighet gjennom år etter år.


FULL KONTROLL

Cocpitåpningen er stor, og det er lett å komme ned i kajakken. Lårstøtte gir god kontroll. Fotbrett og sete kan justeres langs en bunnskinne-profil og det er ikke nødvendig med etterjustering av styreliner.


PADLING ÅRET RUNDT

Kajakken er bygget i sandwichkonstruksjon. Dette gjør at båten blir både lett og stiv, og den kan ikke synke. Sandwichkonstruksjonen isolerer godt dersom padlerne ønsker å bruke kajkken på kalde dager, eller ved padling i artiske strøk.


RORLØSNING

Hasle Excursion 520 er utstyrt med Navigator rorsystem som er patentert system hvor roret dreier 90 grader fra nedfelt posisjon til øvre posisjon. Heving/senking foretaes enkelt fra padleposisjon med et enkelt håndgrep.


PRIS

Det er mange ulike veiledende priser i det norske marked. Arne Hasle AS sin offisielle veiledende pris inklusiv merverdiavgift er Kr. 12.400,-.
(Til din orientering, slik at du ikke blir forvirret av rabatter hos enkelte leverandører i det norske marked)

Vår pris til deg er kun Kr. 9.990,- inklusiv merverdiavgift.
Spruttrekk til Hasle Excursion 520 koster kun kr 500,-.

Gratis en flott padleåre fra Ainsworthpaddle i England av høy kvalitet ved kjøp av kajakk og spruttrekk.


TEKNISKE DATA:

Lengde: 520 cm
Bredde: 57 cm
Vekt: 26 kg
Lastekapasitet: 150 kg
Cockpitåpning: 41x85 cm
Farge: rød eller gul

Byggemateriale: Polyetylen/sandwichkonstruksjon


FRAKT

Rimelig transport fra Bergen med Hurtigruten for de som bor langs kysten. Ellers er det mulig å få låne kajakken før kjøp. Vi ønsker at du skal bli fornøyd!
Tilstand Ny

Generell info

Åpningstider

Vi er tilgjengelig alle dager i uken, send oss en e-post til: siv@kanobutikken.no Vi svarer deg innen kort tid. Noen ganger trenger vi en telefonsamtale om dine ønsker. Vi sender da en forespørsel om vi kan ringer, tidspunkt etc.

Vårt telefonnummer er 915 39 124

Med vennlig hilsen
Siv Hetland
HETLY Fritid AS
Daglig leder

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 54720599
Sist endret 8. apr. 2020 20:23

Rapporter annonse