Vi vil at det skal være trygt å kjøpe brukt, og har derfor laget en enkel guide basert på Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer her

Robuste industrivegger, ta kontakt for løsning!

5 000 kr
Vi leverer robuste og sikre lagringsløsninger ved hjelp av industrivegger, og standardmodulene er enkle å tilpasse og installere. Fås med gittervegg eller tett vegg. Veggene kan leveres i høyder fra 1600-3700mm. Hyller kan også monteres i systemet, og har en makslast på 70kg. Hyllene fås i 350mm dybde med lengder på 400-1100mm. Dørene er ekstra solide for å sikre mot innbrudd, og leveres ferdigmontert for å spare tid på montering. Dørene leveres med 3 forskjellige låser. - Hengelås med beskyttelsesdeksel - Sylinderlås for 17mm eurosylinder - Sylinderlås for ovalsylinder Ta kontakt med en av våre kundekonsulenter for hjelp til løsning.
Ny eller brukt Ny

Generell info

Reolteknikk Nord Vest As holder til på Emblem i Ålesund og leverer lager, kontor og verkstedsinnredning. Vi har gode fraktavtaler og kan sende varer i hele landet. Få mer informasjon eller se flere produkter på vår nettside. www.reolnordvest.no eller trykk på vår logo i annonsen. Alle priser er eks mva og frakt. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Emblem, 6013 Ålesund

Annonseinformasjon

FINN-kode 53921908
Sist endret 20. feb. 2020 11:17

Rapporter annonse