Start turen hos oss!

Tiki BS1000-RB båthenger med vipp, opp til 19", med brems (80 km/t!)

Til salgs
19 990 kr
Opplyst pris er inkl. mva.

Tiki Båthenger BS1000-RB er en solid, praktisk og meget prisgunstig båthenger med brems! Brems gir anledning til å holde 80 km/t. selv med aktuell vekt over 300 kg. Anbefalt opp til 19 fot. Nyttelast på 758 kg.

Tekniske detaljer BS1000-RB:

• Tiki standardserie båthenger
• Tillatt totalvekt: 1000 kg.
• Egenvekt: 242 kg.
• Nyttelast: 758 kg.
• Lengde: 584 cm.
• Bredde: 207 cm.
• Aksling: torsjonsaksel.
• Vippemekanisme i bakkant.
• Justerbare sidestøtter med dobbelruller bak.
• 5 senterruller og støtteruller bakerst.
• Skvettlapper.
• Goliath sikkerhetsvinsj.
• Høydejusterbart vinsjtårn.
• Surreøyer fastsveiset på hengeren.
• Varmgalvanisert chassis.
• Støttehjul inkludert.
• Med brems og brekk.
• Høyt monterte lykter, ingen frakopling nødvendig(!)
• Hjul: 155R13 84N 4x100 M+S helårsgodkjente hjul.
• Sentrale komponenter som påløp og bremsedeler er levert av Tyske Knott.

MER OM HENGERENS DETALJER:

Vippemekanisme:
Alle Tiki båthengere (unntatt 300 JET) har vippemekanisme bak som gjør det lett både å få båten opp på hengeren i tillegg til å forenkle sjøsetting.

Goliath sikkerhetsvinsjer:
Enhver Tiki båthenger er samtidig utstyrt med de revolusjonerende Goliath vinsjene med selvlåsende system som hindrer lasten i å sige. Produsenten har utviklet det selvlåsende systemet for å ligge i forkant av EU krav om å sikre vinsjbar last fra å rase av gårde. Goliath har utviklet robuste sikkerhetsvinsjer til båthengere som er enkle å bruke. De kommer komplett med stroppebånd (eller vaier) og galvanisert krok og gjør det enklere sveive opp eller slippe ut båten. Vinsjen er plassert på høydejusterbart vinsjtårn. Du justerer enkelt tårnet mot høyden på baugen av båten.

Solide konstruksjoner:
Tikis båthengere har solid konstruksjon og i motsetning til de fleste konkurrenter blant annet stålskjermer over hjulbuene og 13" hjul(!). Tiki båthengere er slitesterke og solide hengere med lang levetid.

Nesehjul følger med:
Alle Tikis båthengere leveres med nesehjul i prisen.

KAN LEVERES MED VÅR POPULÆRE ALL INCLUSIVE PAKKE:

ALL INCLUSIVE PAKKE:
Norsk Tilhengersenter klinker til med All Inclusive pakke for trygg transport av småbåter! Pakken inneholder både båthenger i ypperste kvalitet og det du trenger for å frakte den fornuftig og sikre den forsvarlig. Vi på Norsk Tilhengersenter er spesialister på båthengere og leverer båthengere fra flere produsenter til de aller fleste formål. I All Inclusive pakken får du 2 stk. Quickloader 1360 kilos jekkestropper, - innovative og praktiske stropper, - kjent fra skaperen på TV2 som triller inn og ut automatisk. I tillegg får du en kombi låseboks, lås og nøkler. Denne lar deg låse tilhengeren fritt, men også, alternativt fast på bilens hengerfeste! Genialt. Sist men ikke minst inneholder alle våre All Inclusive pakker klargjøring, skilt, skiltplate og kostnadene med registrering.

Pris med All Inclusive pakke: 21.460.-

Du kan naturligvis også handle hengeren uten All Inclusive pakke. Omkostninger / pris per klargjøring, skiltplate og registrering av tilhenger er 590 kroner. Dette er imidlertid inkludert i våre All Inclusive pakker.

Tiki Tilhengere, produksjon:
Årlig produserer Tiki mellom 20 og 30 000 tilhengere. I Norge har Tiki, gjennom profesjonell forhandlere som Norsk Tilhengersenter på rekordtid tatt store markedsandeler. Tiki er allerede blant de fire største tilhengermerkene i landet. Tilsvarende gjelder for flere av våre naboland. I Finland eksempelvis er Tiki det mest solgte tilhengermerket på markedet.
Alle Tiki Tilhengere som selges i Norge er typegodkjente i Norge. Fabrikken har investert betydelige midler blant annet i maskinpark og galvaniseringsanlegg de siste årene, dette har sikret moderne produksjonsfasiliteter som har vært en viktig faktor for innarbeidelsen av en robust merkevare i kvalitetssegmentet.

Norsk Tilhengersenter leverer Tiki tilhengere i en rekke ulike kategorier herunder båthengere, varehengere, skaphengere, maskinhengere (med bladfjæring), opplagshengere, kabelhengere og biltransporthengere.

Finansiering:
Gjennom våre finansieringspartnere Cresco og Santanders tilbyr vi ulike finansieringsløsninger som 3-9 mnd. rente- og avdragsfri betalingsutsettelse. Kontakt oss for finansiering på dagen!

Registrering av tilhenger:
Har vi hengeren du ønsker på lager gjør vi normalt registrering på under 15 minutter. Du får gyldig, midlertidig vognkort hos oss og originaldokumenter tilsendt i etterkant.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen. Tilsvarende mht. priser og tekniske detaljer.
Tilstand Ny

Generell info

Se www.nts.no for mer informasjon om oss, våre produkter, åpningstider og kjørebeskrivelse.

Vi tar forbehold om feil i våre annonser, herunder priser, tekniske spesifikasjoner, bilder og videomateriell.

Ramstadsletta 18, 1363 Høvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 48495384
Sist endret 20. apr. 2020 10:05

Rapporter annonse