Video

Ercolina DOPPIA FORZA m/ Power Meter- bestillingsvare

Til salgs
18 250 kr
Bestillingsvare. Vennligst tillatt mellom 1 - 2 ukers leveringstid.

Ercolina DOPPIA FORZA brukes av de beste skiløperne og skiskytterne i verden. Blant disse finner du først og fremst Petter Eliassen. Hans meritter i langløpssirkuset kjenner alle!! Russiske langrennslandslaget og skiskyttere, Stanislav Rezác, Bruno De Bertolis, nå også Maurice Magnificat, og en rekke andre toppidrettsutøvere benytter Doppia Forza i sitt treningsarbeide.Fordi de opparbeider de spesielle egenskapene som gjør dem til bedre skiløpere/skiskyttere/svømmere.

Ercolina DOPPIA FORZA er bygd opp som en vanlig Ercolina, samme bremsesystem med magneter. Forskjellen ligger i at svinghjulene som er koblet til akselen, har tre ganger større treghet enn den normale Ercolina maskinen. Dette skyldes at topp skiløpere, tyngre og større idrettsutøvere trenger en annen respons fra maskinen.


Om en utøver veier 65 kg, er det en viss kraft på skistavene. Om utøveren veier 80kg blir kraften på skistavene større på grunn av det faktum at massen på utøveren er større. Så logikken er at hvis du ønsker å ha den samme følelsen for to forskjellige idrettsutøvere
( 65kgs og 88kgs ) må du ha ulike maskiner .


Du kan sammenligne effekten av Ercolina DOPPIA FORZA som om du bruker veldig trege rulleski på ei treningsøkt av en viss varighet og fortsetter på raskere rulleski, så er effekten at du bokstavelig talt "flyr" med de raskere rulleskiene. Det er det samme med DOPPIA FORZA og den normale versjonen av Ercolina . Forskjellen ligger altså i en større grad av treghetsrespons på svinghjulet.

Det er selvfølgelig andre positive effekter av DOPPIA FORZA . For eksempel på grunn av større treghet i maskinen blir det vanskeligere å aksellerere.
Skal du trene opp spurtegenskapene for å vinne spurtene og avslutte et renn med max kapasitet så det er store fordeler å bruke denne nye versjonen av Ercolina. Forskjellen skyldes den større treghetsresponsen på svinghjulet. Intensjonen med all trening er å kunne yte max under rennet og i spurten. Disse egenskapene trenes best med Ercolina DOPPIA FORZA.
I tillegg vil du opparbeide bemerkelsesverdige egenskaper til å aksellerere. Du vet at for å vinne et renn, er aksellerasjonen svært viktig. Men også aksellerasjon under løpet er også særs viktig for å fylle et tomrom og ligge " på hjul" eller å opparbeide en avstand mellom deg og gruppen slik at de ikke blir liggende " på ditt hjul " .


Prisen på denne nye Ercolina DOPPIA FORZA er noe dyrere enn den normale Ercolina. Dette kommer av at hovedakslene er lengre og det er et annet svinghjul i den andre enden av hver aksel. Hvert svinghjul har sin egen beskyttelse. Rammene på 2 sider er annerledes.
Tilstand Ny

Generell info

Hvorfor kjøpe av norsk autorisert forhandler?

- Du får hurtig og god service
- Du får support fra forhandler og importør

- Du er beskyttet av forbrukerkjøpsloven

Vi sender over hele landet.
Frakt etter postens takster og oppkravsgebyr tilkommer.

Bestillinger mottas ved e-post,oppgitt telefon eller via vår nettside. Se våre nettsider for øvrige betingelser.

Kommer også uten pulsmåler!

Borgåvegen 8, 2316 Hamar

Annonseinformasjon

FINN-kode 48461847
Sist endret 19. jul. 2020 09:14

Rapporter annonse