Video

Sun Dolphin Excursion 12" fiskekajakk (sit-in)

Til salgs
7 490 kr
Kombinasjonen av å padle og i tillegg å fiske er en flott aktivitet både for liten og stor. Barna får en fin opplevelse med fiskestangen i en trygg og stabil fiskekajakk. Det unike med våre fiskekajakker er at det er mange fiskestangholdere i kajakkene. Kajakkmodellene er også egnet til jakt på fugl og annet småvilt som du finner langs kysten. Du kommer til alle plasser og ønsker du å ta gjedda i sivet er mulighetene gode.


SUN DOLPHIN EXCURSION 12" FISKEKAJAKK

Vi har stor etterspørsel etter fiskekajakker og i år har vi tatt inn Sun Dolphin Excursion 12" fiskekajakk fra KL Industries Inc. i USA. Fiskekajakken er 3,66 meter lang og 75 cm bred noe som gjør den lettpadlet og veldig stabil når fisken biter på. V-formet skrog sørger for god retningsstabilitet. Sittebrønnen er meget stor og har justerbart sete og fotstøtte. Settet og ryggstøtte er polstret for å økt sittekomfort. Det er 2 stykk knebeskyttere på hver side i sittebrønnen. Fiskekajakken har oppbevaringsrom for fiskeutstyr, matpakke og drikke. I tillegg kan du ta bort lokket bak på fiskekajakken slik at du kan bruke den som fiskebrønn. 1 stk. fiskestangholder er montert foran og 2 stk. fiskestangholderer er montert bak på begge sider. Fiskekajakken passer både for voksne og barn. Det er monter gode bærehåndtak både foran og bak.

Våre fiskekajakker er produsert i USA hvor flere kjøper fiskekajakker i forhold til ordinære kajakker.


TEKNISKE DATA:

Lengde: 3,66 meter
Bredde: 75cm
Høyde: 34cm
Vekt: 21kg
Kapasitet: 179 kilo

Sun Dolphin Excursion 12" fiskekajakk er produsert i robust UV-stabilisert FORTIFLEX ® High Density Polyetylen.


TRANSPORT:

Vi har levert mange fiskekajakker i hele Norge og alltid funnet en rimelig transportmåte.

Vi håper du har fått den informasjon som du trenger for å velge www.kanobutikken.no som din neste leverandør. Trenger du ytterligere informasjon eller har du spørsmål, ta kontakt på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kanobutikken.no


GOD FISKETUR!
Tilstand Ny

Generell info

Åpningstider

Vi er tilgjengelig alle dager i uken, send oss en e-post til: siv@kanobutikken.no Vi svarer deg innen kort tid. Noen ganger trenger vi en telefonsamtale om dine ønsker. Vi sender da en forespørsel om vi kan ringer, tidspunkt etc.

Vårt telefonnummer er 915 39 124

Med vennlig hilsen
Siv Hetland
HETLY Fritid AS
Daglig leder

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 47122935
Sist endret 25. apr. 2015 12:38

Rapporter annonse