Kopper til Sublimering - Latte

Til salgs
29 kr
Info
Den perfekte gavekoppen. Koppen er også ideell til kaffelatte selvfølgelig. Koppen er feminin og pen. Samtidig er dette en kopp som tåler litt. Den er robust og kraftig i porselenet. Dette er en allsidig kopp som kan brukes til det meste.

36 kopper i esken
29kr pr kopp
12oz Latte element – Ark/Mag
Ø 100 kon element – TMT 4x
Bunn 6,2 cm – Topp 9,1 cm
Høyde 10,1 cm
Kvalitet AA+
Lagervare/ Eu Import
Tåler oppvaskmaskin

Element
12oz Latte element – Ark/Mag
Ø 100 kon element – TMT 4x

Trykketid
Tid: 160sek
Temp: 190 C
Trykk: Meduim

Koppene er produsert for sublimeringstrykk. Overflaten på koppene er av polyester. Ved å sublimere koppene går trykket / motivet inn og er beskyttet bak polyester filmen. På den måten tåler koppen mye og kan selvsagt vaskes i vaskemaskin. Koppen har et praktisk lokk som gjør at man ikke søler ut all drikken. Like smart i bilen som på tur med barna.

Sublimeringstrykk er det optimale valg der man skal trykke høyoppløselige bilder. Men koppen er også perfekt til profilartikkel og kan like flott trykkes med både logo og tekst.
Tilstand Ny

Generell info

The Magic Touch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert i 54 land. TheMagicTouch Norge AS leverer komplette løsninger for Transfertrykk, folietrykk, sublimeringstrykk og print and cut til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Alle leveranser skjer med Bring, om annet ikke er avtalt.
Pakkevekt > 35 kg, vil bli regnet ut etter Bring sine satser og lagt til på faktura.

Ved første gangs kjøp til bedrifter og alle bestillinger fra privatkunder: Forhåndsbetaling inn på konto eller kontant betaling ved henting. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).
Eksisterende kunder: Betalingsfrist 14 dager fra fakturadato.
Alle maskiner (skrivere, presser, plottere) forskuddsbetales eller betales kontant ved levering. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).

Frakt tilkommer, priser er eks.mva

Åsaveien 89b, 3531 Krokkleiva

Annonseinformasjon

FINN-kode 46832900
Sist endret 2. mai 2019 09:35

Rapporter annonse