Video

Durham kopp Til Sublimering

Til salgs
16 kr
Dette er den perfekte te/kaffekoppen eller der det er ønske om en større robust kopp. Denne koppen er litt mer maskulin men passer også perfekt som en reklamekopp med logo og motiv.

-10 Oz
-Standard element som følger koppepressen
-Bunn 80 mm
-Høyde 94 mm
-Kvalitet AA+
-Lagervare
-Tåler Vaskemaskin
-36 kopper i en eske

Koppene er produsert for sublimeringstrykk. Overflaten på koppene er av polyester. Ved å sublimere koppene går trykket / motivet inn og er beskyttet bak polyester filmen. På den måten tåler koppen mye og kan selvsagt vaskes i vaskemaskin. Koppen har et praktisk lokk som gjør at man ikke søler ut all drikken. Like smart i bilen som på tur med barna.

Sublimeringstrykk er det optimale valg der man skal trykke høyoppløselige bilder. Men koppen er også perfekt til profilartikkel og kan like flott trykkes med både logo og tekst.
Tilstand Ny

Generell info

The Magic Touch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert i 54 land. TheMagicTouch Norge AS leverer komplette løsninger for Transfertrykk, folietrykk, sublimeringstrykk og print and cut til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Alle leveranser skjer med Bring, om annet ikke er avtalt.
Pakkevekt > 35 kg, vil bli regnet ut etter Bring sine satser og lagt til på faktura.

Ved første gangs kjøp til bedrifter og alle bestillinger fra privatkunder: Forhåndsbetaling inn på konto eller kontant betaling ved henting. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).
Eksisterende kunder: Betalingsfrist 14 dager fra fakturadato.
Alle maskiner (skrivere, presser, plottere) forskuddsbetales eller betales kontant ved levering. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).

Frakt tilkommer, priser er eks.mva

Åsaveien 89b, 3531 Krokkleiva

Annonseinformasjon

FINN-kode 46832369
Sist endret 30. apr. 2020 11:35

Rapporter annonse