DCT Transferpapir - Vanndekal

Til salgs
1 290 kr
DCT transferpapir er helt perfekt til lys, glass, voks, vegger og andre ting du ikke får inn i varmepressen. Produkter du vet eller er redd for at skal smelte kan også dekoreres med DCT transferpapir. Hva er så hemmeligheten? DCT er ett transferpapir som bruker vanndekal festet til ett følge ark. Det hele er en ett trinns prosess som printes direkte ut og aktiveres ved å puttet arket i ett vannbad til filmen slipper følge arket. Du har to typer og velge imellom DCT klar og DCT hvitt. Dette er kun bakgrunnsfargen på filmen. Ønsker du at det skal trykkes på ett farget produkt eller du ønsker en ettikett på en vinflaske bruk hvit. Skal det på ett stearinlys eller ett glass så kan du bruke den klare filmen.

DCT transferpapir brukes på alle overflater og i motsetning til CPM transferpapir som må påføres med varme via en varmepresse så overføres DCT transferpapir seg med vann. Transferpapiret har en spesiell decal film som løses i vann og man overfører motivet enkelt ved å fjerne papiret slik at filmen fester seg til overflaten. DCT transferpapir kan fint overføres på glass og stearinlys. Det er ingen varmepresse nødvendig for å bruke dette transferpapiret. DCT transferpapir fåes hovedsakelig i to utgaver, en med klar transferfilm og en med hvit transferfilm

Hva kan jeg lage med DCT transferpapir?

Trykke på glass
Trykke på kopper
Trykke på skilt
Trykke på lys
Trykke stearinlys
Trykke på vegger
Trykke på tre
Trykke på flasker
Trykke på vinglass
Trykke på ølgalss
Trykke på vinflasker
Trykke på speil
Trykke kubbelys
Trykke på plastkanaler
Trykke skilt
Trykke på premier

Det er 50 Transferark i hver pakke.
Ring oss på 32 16 16 20 eller send oss en beskjed hvis du har spørsmål om Transferpapir
Tilstand Ny

Generell info

The Magic Touch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert i 54 land. TheMagicTouch Norge AS leverer komplette løsninger for Transfertrykk, folietrykk, sublimeringstrykk og print and cut til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Alle leveranser skjer med Bring, om annet ikke er avtalt.
Pakkevekt > 35 kg, vil bli regnet ut etter Bring sine satser og lagt til på faktura.

Ved første gangs kjøp til bedrifter og alle bestillinger fra privatkunder: Forhåndsbetaling inn på konto eller kontant betaling ved henting. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).
Eksisterende kunder: Betalingsfrist 14 dager fra fakturadato.
Alle maskiner (skrivere, presser, plottere) forskuddsbetales eller betales kontant ved levering. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).

Frakt tilkommer, priser er eks.mva

Åsaveien 89b, 3531 Krokkleiva

Annonseinformasjon

FINN-kode 46829484
Sist endret 9. mai 2019 09:48

Rapporter annonse