Meaco 12L Platinum - luftavfukter - avfukter med HEPA-filter

Til salgs
3 999 kr
Meacos nye serie Platinum er de nyeste og mest energibesparende luftavfuktere vi har på markedet. I Platinumserien er det benyttet den mest moderne teknologi og de beste tilgjengelige komponentene. Dette gjør at avfukteren er meget energieffektiv.

Meaco 12 L Platinum har et strømforbruk på kun 165 Watt, mens Meaco 20L Platinum har et strømforbruk på kun 255 Watt. Dette er meget lavt og det gjør at du sparer strøm hver eneste dag. Bruk heller litt ekstra på å kjøpe en kvalitetsavfukter, og spar penger hver dag på driften.

Platinumserien blir levert med både standard støvfilter og med et HEPA-filter. Dette gjør at luftavfukteren virker som en luftrenser i tillegg til å være en luftavfukter. Få et bedre inneklima, bruk luftavfukter fra Meaco.

Platinumserien er kompressorbaserte luftavfuktere som kan brukes i temperaturer fra 5 til 35 grader, men vi anbefaler dem i temperaturer fra 15 til 35 grader. Skal du bruke den i temperaturer under 10-15 grader vil vi anbefale deg å se på Meaco DD8L.

Meaco 12L Platinum har følgende gode egenskaper:

- Billigste måte å fjerne fukt i temperatur over 15 grader.
- 12 liter kapasitet (ved 30 C og 80% RH og 6,2 liter ved 26.7 C 60%RH)
- HEPA-filter
- Digitalt display som viser luftfuktighet
- Digitalt hygrometer der du kan stille inn hvor tørt du vil ha det
- Vanntank på 2,5 liter
- Lydnivå på Maximum 44dB(A)
- Automatisk restart etter strømbrudd
- Klaff som kan styre luftstrømmen opp eller fremover, dette for bedre luftsirkulasjon. (Dette er manuelt på 12LP og motorisert på 20LP)
- Barnesikring

Meaco er en stor og godt anerkjent britisk produsent av produkter for et godt inneklima. Meaco produserer luftfuktere, luftavfuktere og luftrensere. Meaco har jobbet med dette siden 1991, og har vært representert i Norge siden 2010. Bedre Inneklima AS i Sandefjord har alle Meacos produkter på lager for rask levering. Kontakt oss idag for hjelp eller for kjøp.
Tilstand Ny

Generell info

Se også vår nettbutikk www.bedre-inneklima.no

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima - luftavfukter - luftrenser - luftfukter. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag. Du er velkommen til å besøke oss. Våre åpningstider i butikken er 0800-1600, mens nettbutikken selvfølgelig er åpen døgnet rundt.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even og Jarle.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 46692938
Sist endret 27. mar. 2020 14:19

Rapporter annonse