TTC Transferpapir til lyse tekstiler

Til salgs
990 kr
TTC Transferpapir er ett av våre mest populære transferpapir. En av grunnene til dette er at det holder veldig høy kvalitet og det tar kun 10 sekunder å trykke motivet på tekstilet. TTC brukers til lyse tekstiler. Med lysetekstiler så mener vi helt opp til pastell farger. Eksempel vis lyseblå, lyserosa og lysgul går helt fint. TTC har en transparent film og bruker tekstilen som ett lerret i selve trykke prosessen. TTC er veldig tynt og det føles bra på alt fra T-skjorter til treningstøy. TTC er en ett trinnsprosess og du trenger ikke å konturskjære bilde. For best resultat anbefaler vi å raskt klippe rundt motivet med en vanlig saks for å redusere mengden film som blir lagt ned. TTC er også det eneste transferpapiret som kan strykes med strykejern og bakepapir i ettertid for å livne opp fargene i motivet. TTC finnes hovedsaklig i to varianter TTC og TTCplus. TTC plus har de samme egenskapene som vanlig TTC transferpapir, men gir ett penere resultat og sitter bedre på grove tekstiler som striesekker, grove pirquet skjorter og lignende.

TTC transferpapir er populært fordi det er raskt, billig og resultatet blir veldig bra. Skal kunden ha 50 trykk før lunch så klarer du lett og levere dette. TTC egner seg også veldig bra til foto og gjengir hudfarge og detaljer veldig bra. Veldig mange begynner med TTC for deretter å bevege seg inn på mer avanserte transferteknikker etterhvert. En ting mange ikke tenker på er at TTC er midt i blinken til musematter. De fleste datamus nå til dags er optiske og fungerer bedre med en glatt overflate siden du ikke trenger friksjon til rullehjulet. Med TTC så kan du lage en musematte på 10 sekunder og det er et produkt som er lett og omsette i store antall.
Hva kan jeg bruke TTC transferpapir til

Trykke på hvite eller lyse T-skjorter
Trykke på lyse tekstiler
Trykke på Laken
Trykke på Puter
Trykke på Musematter
Trykke Puslespill
Trykke Striesekker
Trykke Luer
Trykke Caps
Trykke Vimpler
Trykke Bannere
Trykke Forkle
Trykke lommetørkle
Tilstand Ny

Generell info

The Magic Touch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert i 54 land. TheMagicTouch Norge AS leverer komplette løsninger for Transfertrykk, folietrykk, sublimeringstrykk og print and cut til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Alle leveranser skjer med Bring, om annet ikke er avtalt.
Pakkevekt > 35 kg, vil bli regnet ut etter Bring sine satser og lagt til på faktura.

Ved første gangs kjøp til bedrifter og alle bestillinger fra privatkunder: Forhåndsbetaling inn på konto eller kontant betaling ved henting. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).
Eksisterende kunder: Betalingsfrist 14 dager fra fakturadato.
Alle maskiner (skrivere, presser, plottere) forskuddsbetales eller betales kontant ved levering. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).

Frakt tilkommer, priser er eks.mva

Åsaveien 89b, 3531 Krokkleiva

Annonseinformasjon

FINN-kode 46503503
Sist endret 2. mar. 2017 12:08

Rapporter annonse