INAKTIV

Old Town Predator MX Stabil Fiske- og jaktkajakk

Til salgs
11 990 kr
Gjør deg klar for en helt ny fiskeopplevelse!

Predator 13 og Predator MX er USA`s mest solgte fiskekajakker og er kåret til de beste fiskekajakkene på markedet! Dette er også være bestselgere her hjemme i Norge.

Kåret til årets beste fiskekajakk!


Trolig den beste fiskekajakken som finnes

Aldri før har det vært presentert en så gjennomtenkt og god fiskekajakk som Old Town Predator. Predator finnes i 2 modeller: Predator MX (3,7m) og Predator 13 fot (4,0m).
På grunn av skrogets konstruksjon er Predator svært stødig og stabil, noe som gjør at du kan stå og fiske i denne kajakken

Det lønner seg alltid å kjøpe kajakk eller kano hos oss!

Vi har Norges største utstilling av fiskekajakker, kanoer og kajakker i vår butikk.
Hvis du vil bestille eller reservere kano:
Send oss en e-post til: firmapost@westsystem.no eller ring oss på tlf: 22 23 35 00

Vi har de beste og billigste tilbudene på gode og funksjonelle kanoer og kajakker.
Les mer på: www.westsystem.no
Billige fraktpriser til hele Norge.

Tekniske spesifikasjoner
• Lengde: 3,7 m
• Bredde: 86,4 cm
• Vekt: 37 kg
• Antall personer: 1 stk
• Lastekapasitet: ca. 181 kg
• Antall seter: 1 stk
• Materiale: Polyetylen
• Bærehåndtak: Ja

Se video:
http://www.youtube.com/watch?v=vBwD7MoEEjQ&feature=c4-overview&list=UUjtSno8gcFbOCMREx-6G9tA

Se kajakkene i vår butikk
Sammen med produsenten Native i USA ligger Old Town og Predator helt på topp når det gjelder de beste og mest funksjonelle fiskekajakkene som kan kjøpes for penger. Du kan se kajakkene utstilt i vår butikk (m/forbehold om utsolgt)

Dette er en kajakk for entusiaster, for de som ønsker det beste!
Predator MX har spesialfunksjoner og egenskaper som tilfredsstiller behovene både hos de aller ivrigste og mest kresne sportsfiskere og for deg som fisker bare en gang i blant, men som vil ha det aller beste. Når Old Town tegnet og konstruerte Predator, var målsettingen å lage den absolutt beste fiskekajakken som noen gang er laget. Dette har de klart. I dag lovprises Predator MX og Predator 13 av sportsfiskere over hele verden.

Old Town Predator - ekstremt stødige kajakker
Luke LaBree fra Maine, Orono i USA har utviklet en test for sportsfiskere som er skeptiske til at Old Town Predator kajakkene kan være så ekstremt stabile som de virkelig er:

Stabilitetstest av Old Town Predator:

”Reis deg. Snu deg rundt. Ta et skritt bakover. Og et skritt forover? Ja, jeg mener i kajakken.” Når de reiser seg, får de et spesielt uttrykk i ansiktet, sier LaBree.

Luke LaBree arbeider i Johnson Outdoors Watercraft, selskapet som produserer og selger Old Town kanoer i USA.
Det er som om de sier ‘Jøss’, dette er helt utrolig, at det går an?!
LaBree markedsfører ikke bare de nyeste produktene fra Old Town Canoe. Han bruker selv disse kajakkene masse på egen fritid. Han sier at han stadig lar seg overraske av mulighetene til Predator 13 og Predator MX.
Jeg har gått på bena fra den ene enden til den andre på min egen kajakk, sier LaBree. Jeg har plantet begge føttene på den ene ripen. Jeg har flyttet hele kroppstyngden til den ene siden. Og kajakken kantrer ikke.

Ventelister
Én ting er helt sikkert: Dette er ikke noen vanlige kajakker. Predator 13 og MX har vakt stor oppsikt og masse oppmerksomhet hos eksperter i bransjen og blant sportsfiskere helt siden den ble lansert i juni 2013. I dag er det ventelister for å få tak i disse populære fiskekajakkene.

Kåret til verdens beste fiskekajakk?
Vi er svært fornøyd med responsen som vi har fått, sier LaBree. Predator ble kåret til beste kajakk for fiske av Yakangler.com, og vi fikk prisen for beste båt under ICAST (messe for sportsfiske) i Las Vegas.
LaBree sier at de har jobbet i to år med utviklingen av Predator. Old Town sendte prototyper til testpersoner rundt om i hele USA. Disse erfarne medarbeiderne kom med råd og forslag til hvordan kajakken kunne bli enda bedre tilpasset sportsfiskere. Og sluttresultatet uteble ikke.
Noen av dem tok med seg kajakken på ukers lange turer. Mot slutten av dag nr. 2 moret de seg med å stå oppreist i kajakken mens de padlet nedover elver med vanskelighetsgrad 1 og 2, sier LaBree.
Predator-kajakkene er sannsynligvis enda mer stabile enn de fleste SUP-brett (padlebrett), og er svært allsidige.”
Kajakkene fra Old Town er produsert i Maine i USA.

Kjennetegn og egenskaper:

Stabilitet
Predatorkajakkene har en ekstremt god stabilitet. Årsaken til at LaBree kan stå på ripen på kajakken uten å falle i vannet, er ganske enkel: Kajakken har tre skrog, noe som bidrar til at den ikke kantrer og går helt rundt.
Når du går frem og tilbake, hviler kajakken mot vannet – på samme måte som med en innebygd pongtong, sier LaBree. Dermed kan du stå oppreist og fiske i den.
Man kan enkelt slå stolen sammen og flytte den slik at man får god plass til å stå i kajakken å fiske i den når man ønsker dette. Den ruglete overflaten i dørken er sklisikker og gir et trygt feste for føttene.

Retningsstabil som en torpedo
Predator 13 er svært retningsstabil og det er lett å holde kursen. Dessuten er den rask i vannet.

Komfort
Predator kajakkene er blant annet utstyrt med et svært behagelig og sammenleggbart sete.
Dette tilsvarer i bunn og grunn komfort i hagestolklassen, sier LaBree og forklarer at setet har tre forskjellige stillinger. Den første stillingen er lav og fungerer perfekt når du padler og ønsker et lavt tyngdepunkt. Den andre stillingen er rundt ti til femten centimeter høyere og gir bedre sikt over vannet. Du kan også sette setet i oppreist stilling, hvor det foldes sammen og bort fra dekket, slik at du kan stå og fiske uten fare for å snuble.

Spesialdesignet dekk
En annen viktig egenskap ved disse kajakkene er ”Exo-Ridge” dekket. Dette er konstruert slik at vannet renner gjennom det og deretter ut av kajakken gjennomen enveis dreneringshull. Dermed slipper du å stå i en vanndam mens du kaster.

Beskyttelse for fiskestenger
Det fins også en rekke småfunksjoner, som for eksempel gummihylser som holder tuppen av fiskestangen på plass. Disse horisontale holdere med stangtuppbeskyttelse i baugen er blant annet ideelle for fluestenger.

Åreholdere
Kajakken har integrerte holdere som holder åren på plass i én stilling langs siden av kajakken, ved siden av setet. Dette gjør det ekstra enkelt å plassere padleåren i en trygg posisjon når du er avhengig av å ha begge hendene fri til å fiske med eller lande fisken.

Monteringsplater for ekstrautstyr
Seks monteringsplater i hardplast er strategisk plassert forskjellige steder på kajakken. Disse platene er svært praktiske og beregnet til å feste diverse ekstrautstyr på, for eksempel fiskestangsholdere, kameraholdere etc. Ved å feste nødvendig utstyr til disse platene, slipper man å bore direkte i selve kajakken.

Vanntette oppbevaringsrom
Predator har et vanntett rom med lukelokk foran i kajakken. Dessuten har kajakken en midtluke som gir tilgang til kajakkens skrog.

Fotstøtter
Justerbare fotstøtter sikrer at du får et godt og optimalt feste for føttene i sittende stilling

Innredning etc.
Predator-kajakkene er innredet og konstruert på en slik måte at fiskeren får optimal komfort om bord. Alt om bord er gjennomtenkt og nøye testet ut for å gi fiskeren den aller beste opplevelsen når han/hun er ute på vannet. Kajakken er utstyrt med dreneringshull, gode bærehåndtak og en reim som hjelper deg når du skal opp i stående stilling.
Kajakken har et stort lasterom med strikk bak setet.
Det har skjedd en stor utvikling av fiskekajakker?
For ikke så mange år siden var tanken om å bruke en kajakk som fiskebåt helt fjern og urealistisk. Noen få ”hardcore”-sportsfiskere gjorde dette allikevel, og enkelte produsenter begynte så smått å utvikle kajakker spesifikt for fiske. I dag produserer og leverer produsentene ”Old Town” og ”Native” de aller beste fiskekajakkene på markedet.

Ingen vei tilbake?
Luke LaBree fra Johnson Outdoors fortsetter entusiastisk:
Når du har prøvd Predator, er det ingen vei tilbake. Alternativene kommer rett og slett ikke i nærheten, sier LaBree.
Jeg har også tidligere sittet i kajakker sammenhengende i ti timer. Jeg har til og med gjort dette tre eller fire dager etter hverandre. Men dette har aldri vært så behagelig som i en Old Town Predator!”
”Den justerbare og fleksible stolen i denne kajakken som kan legges sammen og flyttes bort, er helt fantastisk. Du slipper leggkramper og ryggsmerter, selv etter mange, mange timer i kajakken. Kajakken har så mye plass og er så bred, at jeg nylig oppdaget at jeg satt i lotusstilling da jeg padlet nedover John Day River. Den høye setestillingen hjalp meg også med å tilte kajakken riktig i strømmer og stryk. Kajakken er så stabil at jeg trengte et høyere tyngdepunkt for å kunne tilte den.”

Stor lastekapasitet
I denne modellen har Old Town lagt til en rekke nyskapende funksjoner som gir enda større nytteverdi og valuta for pengene
”Jeg syns at dette fartøyet er helt ideelt for en ukes lang tur. Det er plass til mye utstyr i kajakken og det er store muligheter til å laste masse bagasje i lasterommet bak setet. Dessuten har kajakken et vanntett lasterom foran i baugen”.
Til tross for tungt campingutstyr, flere fiskestenger etc. fungerer kajakken svært godt både på flatt vann, i strømmer og i stryk. Kajakkens unike form, kjøl og baugens utforming gir en optimal farkost.

Å fiske oppreist
”Å fiske oppreist i denne kajakken er ikke noe problem. Det er lett å reise seg (takket være hjelpereimen), og kajakken er svært stabil når man står oppreist. Når setet er klappet sammen og flyttet bort, har man utrolig god plass til å stå på dekk. Selve dekket er støpt i et mønster som kalles ”Exo-Ridge”. Det holder seg ganske tørt og er sklisikkert, uansett om du går barbeint eller bruker støvler eller sandaler.”

Passer til alle typer fisking

Old Town har virkelig truffet blink for dem som er ute etter en allsidig fiskekajakk, spesielt til innsjøer, tjern og elver. Skroget er utformet slik at den også fungerer optimalt på sjøen langs kysten og den fungerer også ypperlig på grunt vann.
De fleste som har prøvd Old Town Predator 13 og Predator MX vil si at det ikke finnes noen bedre fiskekajakker på markedet. Dette er kort og godt en revolusjonerende kajakk!

Vi har Skandinavias største utstilling av kanoer, kajakker og fiskekajakker!
Ingen butikk i Skandinavia har en så stor utstilling av fiskekajakker, kanoer, kajakker som det vi har. I vår butikk kan du se alle de fineste produktene som finnes på markedet. Vi har plukket ut de aller beste og mest populære kanoene og kajakkene fra de beste og flinkeste produsentene.
Hos oss kan du se alle modellene med egne øyne, ta på dem, prøvesitte og gjøre deg dine egne vurderinger. Hos oss får du også få masse ekstautstyr.
Kort sagt: Hos West System Norge AS finner du alt på et sted. Vår butikk er over 800m2, og den er stappfull av godbiter som du ikke finner noen andre steder i Norge. Du er velkommen!
Sammen med produsenten Native i USA ligger Old Town og Predator helt på topp når det gjelder å levere de beste og mest funksjonelle fiskekajakkene som kan kjøpes for penger. Du kan se kajakkene utstilt i vår butikk (m/forbehold om utsolgt)

Snakk med våre fagfolk

Vår visjon er alltid å være best og billigst på kano og kajakk. Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange kanoer, kajakker og båter som det vi gjør. Det lønner seg nemmelig alltid å kjøpe kajakk og kano (eller andre båter) hos oss, uansett hvor i Norge du bor.
Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss, enten på telefon eller i vår butikk. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste kanoen for ditt formål.


Billig frakt og transport hjem til deg

Vi sender kajakker, kanoer etc. raskt, billig og trygt til hele landet. Vi har gunstige fraktavtaler og leverer til alle landsdeler hver eneste dag, hele året.
Etter bestilling vil du motta båten etter få dager.
Hvis du vil ordne frakten selv er dette ikke noe problem. Vi tilpasser oss dine ønsker.


FINANSIERING OG BETALINGSUTSETTELSE

Hvis du ønsker det, skaffer vi deg prisgunstig finansiering og rentefri betalingsutsettelse.
Det er billigere enn du tror å utsette betalingen:
Du kan kjøpe en vare i dag, og betale den om 4 eller 6 måneder.

Rentefri betalingsutsettelse i 4 mnd. koster kr. 275,-
Rentefri betalingsutsettelse i 6 mnd. koster kr. 349,-

Vi tilbyr også gunstig delbetaling der du kan nedbetale summen med et fast beløp per måned (f.eks. kr 500,-). Vi kan også tilpasse det beløpet du skal betale per måned i forhold til hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen. Du bestemmer!
Delbetaling er ikke rentefri.


Ta kontakt med oss hvis du skal kjøpe kano eller kajakk.
Hos oss gjør du garantert en 100 % trygg og god handel.

Vi har det største og beste utvalget av fiskekajakker i Norge.
Send oss en e-post i dag, det lønner seg!
Se: www.westsystem.no
Tilstand Ny

Strømsveien 230, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 46283939
Sist endret 6. mai 2020 14:00

Rapporter annonse