Native Slayer 13 Propel Unik fiskekajakk med propellsystem!

Til salgs
24 990 kr
Native Slayer 13 Propel er en svært funksjonell kajakk med ror og fotdrevet propell. Dette er en fantastisk båt som alle tar stor glede av. En av markedets mest anvendelige fiskekajakker.
There is so much to say about this wonderful new kayak fishing platform, the Slayer Propel, however for now, I will simply say, well done Native Watercraft!
Slayer 13 Propel passer like godt for alle typer sportsfiske, og lovprises av sluk- og fluefiskere over hele verden. Mange bruker den også til å jakte og fotografere fra.
”The Slayer was built to satisfy the specialized needs of fishermen”.

Tar forbehold om at vi kan bli utsolgt

Det lønner seg alltid å kjøpe kajakk eller kano hos oss!

Vi har Norges største utstilling av fiskekajakker, kanoer og kajakker i vår butikk.
Hvis du vil bestille eller reservere kano:
Send oss en e-post til: firmapost@westsystem.no eller ring oss på tlf: 22 23 35 00

Vi har de beste og billigste tilbudene på gode og funksjonelle kanoer og kajakker.
Les mer på: www.westsystem.no
Billige fraktpriser til hele Norge.

Tekniske data:
• Lengde: 4,01 m (13 fot)
• Bredde: 84 cm
• Vekt: 46 kg
• Dybde: 33 cm
• Lasteevne: 227 kg
• Fargevalg: Lys kamuflasje eller sandfarget

Kjennetegn:
• Har et svært behagelig og justerbart sete
• Fotdrevet (pedaler) propelldrift
• Justerbart ror
• Svært stødig og stabil (du kan stå å fiske)
• Integrerte fiskestangsholdere
• Solide bærehåndtak foran og bak
• Dagsturluke med lokk bak setet
• Store og funksjonelle lasterom både foran og bak i kajakken (m/lastestrikker)
• Sklisikker dørk som gjør det behagelig og trygt å stå og fiske
• Monteringsplater for ekstrautstyr, eks fiskestangsholdere, lanterne, kamerastativ, ekkolodd etc.
• Dreneringshull
• Muligheter for kjøp av mye ekstrautstyr
• Kajakken er retningsstabil og god å padle

Utstyrt med propell og ror
Denne kajakkmodellen ligner mye på de andre populære Slayer-modellene når det gjelder innredning, design og stabilitet, men Slayer 13 Propel har i tillegg et integrert ror og et unikt propellsystem. Dette gjør denne kajakken til en farkost i særklasse.

Enkel å manøvrere
Det er en stor fordel å kunne drive kajakken både forover og bakover ved hjelp av bena samtidig som du kan ha begge armene frie til å fiske med. Ved hjelp av det smarte propell-systemet er det enkelt å holde båten i rett posisjon, holde farten og kompensere både for vind, strømmer og bølger når du fisker.
Propelldriften er enkelt konstruert, men samtidig meget effektiv og funksjonell. I praksis tråkker du på pedaler som på en sykkel. Pedalene sørger for at propellen går rundt og at dermed kajakken går framover eller bakover (avhengig av hvilken vei du tråkker på pedalene). Hvis du ønsker kan du også padle denne kajakken akkurat som en annen fiskekajakk.
Propellen kan enkelt vippes opp når du ikke ønsker å bruke den eller du skal inn på grunner og områder med lite vann.

Ror

Slayer 13 Propel er utstyrt med et integrert ror. Dette gjør kajakken ekstra manøvreringsdyktig. Roret justeres enkelt ved hjelp av en spak ved siden av setet (se bilder).

Det finnes ikke lignende kajakk!
Man finner ikke maken til Native Slayer 13 Propel i sin klasse. Ingen andre kajakker har de egenskapene som denne kajakken har. Kombinasjonen av et fantastisk skrog, lekker design, optimal utrustning, ekstremt god stabilitet, god komfort, ror og et smart propell-system gjør denne kajakken til førstevalget til svært mange fiskeentusiaster over hele verden. Du finner ikke maken til fiskekajakk!
Slayer 13 passer like godt for alle typer sportsfiske, og lovprises av sluk- og fluefiskere over hele verden. Mange bruker den også til å jakte og fotografere fra. I denne kajakken har du full kontroll og komfort fra et kjempegodt sete og et funksjonelt propellsystem.

Ikke bare for fiskere
Slayer 13 Propel er ikke en kajakk bare for fiske- og jaktentusiaster. Dette er også en kajakk for alle som vil ha en farkost som er stødig, trygg og som kan drives framover med pedaler/propell og eller padleåre. I denne kajakken føler du deg alltid trygg og avslappet.

Monteringsplater for ekstrautstyr
Seks monteringsplater i hardplast er strategisk plassert forskjellige steder på kajakken. Disse platene er svært praktiske og beregnet til å feste diverse ekstrautstyr på, for eksempel fiskestangsholdere, kameraholdere etc. Ved å feste nødvendig utstyr til disse platene, slipper man å bore direkte i selve kajakken.

Behagelig og justerbart sete
Stolen som følger med kajakken er ikke mindre enn en fantastisk god luksusstol.
Native har gjennom sine gode stoler laget en helt ny standard for hva et kajakksete skal være. Dette er et meget allsidig sete som kan heves, senkes og justeres etter behov. Du finner garantert den sittestillingen som passer for deg og som du liker.
Fordi setet er hevet over dørken, vil du aldri bli våt i rumpa når du padler en Slayer 13 Propel. I dette setet kan du sitte og fiske i timevis uten å bli sliten og lei. Setet har en god og solid rygg og er justerbart. Setet er også beregnet for store karer som krever og ønsker seg god plass.

Stødig og stabil
Mange liker å stå når de fisker, og et av målene som konstruktørene hadde når de tegnet denne kajakken var at den skulle være meget stødig og stabil. Dette målet er til det fulle realisert. Slayer 13 Propel har et spesialdesignet skrog som gjør at den oppfører seg eksemplarisk på vannet selv med et høyt tyngdepunkt.
I denne kajakken kan du enten stå oppreist å fiske, eller sitte når du ønsker det. Native Slayer sin gode stabilitet gjør at du alltid føler deg trygg om bord, enten du sitter eller står og fisker i den. Slayer 13 Propel er en kajakk som er unik i sin klasse. Den er også selvdrenerende.

Praktisk innredet
Slayer 13 Propel er innredet på en praktisk og funksjonell måte. Her er det mange praktiske innretninger, og du kan selv rigge den med det utstyret du ønsker. Kajakken kan blant annet utstyres med ulike fiskestangsholdere (vi lagerfører mange typer), ekkolodd, ulike utstyrs- og kjølebager. Det er også enkelt å montere kamera, flagg, lanterne og annet utstyr etter behov.
Det er gode muligheter for oppbevaring av utstyr både foran og akter i båten og du kan alltid oppbevare viktig utstyr innen god rekkevidde. Den romslige plassen ombord gir deg også muligheten for å lande stor fisk eller annen fangst på en trygg og forsvarlig måte.

Enkel og god å padle
Kajakken har et skrog som gjør den enkel og god å padle, og den lystrer dine kommandoer slik en god kajakk skal gjøre. Det unike propellsystemet gjør den svært god å bruke.

Gode bærehåndtak
Slayer 13 Propel er utstyrt med 2 stk bærehåndtak, et foran og et bak.

Solid og robust
Båten er laget i polyetylen og er derfor svært solid og robust. Den er slitesterk og tåler mye, og du trenger ikke å være redd for at stein, fjell og annet skal skade den. Kajakkene fra Native tåler det aller meste.

Vi anbefaler Slayer 13 på det varmeste
Kajakken passer både på innlandsvann, langs kysten og i elver. Den er glimrende til både flue- og slukfiske i rolig farvann og sakteflytende elver. Fordi båten er så stødig er den enkel å entre. Dette er også en kajakk som egner seg for alle som liker å fotografere og observere fugler og dyr i naturen eller for alle som bare ønsker å være utpå vannet i en stødig og god kajakk.
Native har utstyrt denne kajakken med et unikt propellsystem som gjør at du kan manøvrere den både forover og bakover ved hjelp av en propell som drives av dine egne ben og pedaler (som på en sykkel). Den energien du bruker til å tråkke pedalene rundt blir overført til en propell som driver kajakken framover på en meget effektiv måte.

Vi har Skandinavias største utstilling av kanoer, kajakker og fiskekajakker!
Ingen butikk i Skandinavia har en så stor utstilling av fiskekajakker, kanoer, kajakker som det vi har. I vår butikk kan du se alle de fineste produktene som finnes på markedet. Vi har plukket ut de aller beste og mest populære kanoene og kajakkene fra de beste og flinkeste produsentene.
Hos oss kan du se alle modellene med egne øyne, ta på dem, prøvesitte og gjøre deg dine egne vurderinger. Hos oss får du også få masse ekstautstyr.
Kort sagt: Hos West System Norge AS finner du alt på et sted. Vår butikk er over 800m2, og den er stappfull av godbiter som du ikke finner noen andre steder i Norge. Du er velkommen!
Sammen med produsenten Native i USA ligger Old Town og Predator helt på topp når det gjelder å levere de beste og mest funksjonelle fiskekajakkene som kan kjøpes for penger. Du kan se kajakkene utstilt i vår butikk (m/forbehold om utsolgt)

Snakk med våre fagfolk
Vår visjon er alltid å være best og billigst på kano og kajakk. Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange kanoer, kajakker og båter som det vi gjør. Det lønner seg nemmelig alltid å kjøpe kajakk og kano (eller andre båter) hos oss, uansett hvor i Norge du bor.
Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss, enten på telefon eller i vår butikk. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste kanoen for ditt formål.


Billig frakt og transport hjem til deg
Vi sender kajakker, kanoer etc. raskt, billig og trygt til hele landet. Vi har gunstige fraktavtaler og leverer til alle landsdeler hver eneste dag, hele året.
Etter bestilling vil du motta båten etter få dager.
Hvis du vil ordne frakten selv er dette ikke noe problem. Vi tilpasser oss dine ønsker.

Slayer 13 Propel er laget av entusiaster for entusiaster! Native er en av verdens ledende produsenter av fiske- og jaktkajakker, og kvaliteten og funksjonaliteten på kajakkene fra Native ligger i den aller høyeste divisjonen.
Tilstand Ny

Generell info

Vi har en stor utstilling av båter, båtmotorer, kajakker, kanoer, SUP-brett og fiskekajakker i vår butikk på Alnabru i Oslo!
Vi fører: Honda, Suzuki, Tohatsu, Terhi, Linder, Suvi, River, Hasle, Grand, West, AQ, Zodiac, Honwave, Suzumar, AluMarine, Torqeedo, Minn Kota, Pram, Boreal Design, Vega Designs, Riot, Advanced Elements, Gumotex, Kokopelli Packraft, Sportspal, Linder, Ally, Old Town, Native, Ocean med flere.
Vi har alt av ekstrautstyr til kajakk, kano, SUP og alle typer båter!
Vi fører over 18.000 produkter i vår nettbutikk!
Vi sender varer til hele Norge, uansett hvor du bor!

SE VÅR NETTBUTIKK
www.westsystem.no

FINANSIERING OG BETALINGSUTSETTELSE
Hvis du ønsker det, skaffer vi deg prisgunstig finansiering og rentefri betalingsutsettelse.
Det er billigere enn du tror å utsette betalingen:
Du kan kjøpe en vare i dag, og betale den om 4, 6 eller 9 måneder.

Rentefri betalingsutsettelse i 4 mnd. koster kr. 249,-
Rentefri betalingsutsettelse i 6 mnd. koster kr. 349,-
Rentefri betalingsutsettelse i 9 mnd. koster kr. 449.-

Vi tilbyr også gunstig delbetaling over 36 mnd. Nominell rente er 11,99% med 45 kr i månedsgebyr. Du kan når som helst innfri hele beløpet dersom du ønsker det.

TA KONTAKT MED OSS, DET LØNNER SEG!
Epost: firmapost@westsystem.no
Følg oss på Facebook og Instagram

Mvh
West System Norge AS

Strømsveien 230, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 46279468
Sist endret 6. mai 2020 14:19

Rapporter annonse